Tilgang til nettlagring med en FTP -klient

Du kan få tilgang til Online Storage -kontoen din fra et eksternt sted med en FTP -klient. Noen vanlige FTP -klienter er:

Når du har lastet ned FTP -klienten du vil bruke, kan du koble til Online Storage og administrere filene og mappene dine. Du trenger følgende informasjon:

FTP
-brukernavn Brukernavnet eller e -postadressen tilknyttet Online Storage -kontoen din.
FTP Passord
Passordet for Online Storage -kontoen din.
nettsted
http://www.onlinefilefolder.com
FTP URL for nettstedet
ftp://www.onlinefilefolder.com

For å koble til Online Storage

1. Åpne FTP -klienten.
  2. I menylinjen øverst skriver du inn www.onlinefilefolder.com .
  3. Angi brukernavn og passord for Online Storage.
  4. Klikk på Enter .

Når du er koblet til Online Storage, vises mappestrukturen i den ene ruten i vinduet ditt.

Merk: Online Storage støtter aktiv og passiv modus for FTP. Utvidet passiv modus støttes ikke.