Tillat eksterne og uregistrerte domener i cPanel på min 4. generasjon-server

Som standard blokkerer cPanel uregistrerte domener eller domener som ikke har DNS som peker på cPanel-serveren. Det kan hende at du må bruke domener som dette for test- eller utviklingsarbeid. Slik fjerner du blokkeringene for de domenene i cPanel.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side, og klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon-serveren du vil bruke.
  3. Klikk på Start WHM.
  4. Velg Serverkonfigurasjon > Juster innstillinger på hovedsiden til WHM.
  5. Velg Domener-fanen.
  6. Hvis domenet du ønsker å bruke er aktivt, men ikke på din server, kan du velge ved siden av Tillat eksterne domener.

Alternativt, hvis domenet du ønsker å bruke ikke er registrert (også kjent som et "falskt domene"), kan du velge ved siden av Tillat uregistrerte domener.

7. Klikk på Lagre nederst på Juster innstillinger-siden.

Nå er du klar til å opprette dine uregistrerte eller eksterne domener i cPanel.