Tillat indeksering av alle sidene i WordPress

Canonicalization beskriver hvordan URL -adressen din blir brukt. URL -adressen din kan brukes inkonsekvent for den samme siden (f.eks.https://example.com oghttps://www.example.com ) disse vil vise den samme siden, men de kan endre seg til ulike URL -er. Dette kan føre til at søkemotorer indekserer nettstedet ditt feil.

Du kan bruke følgende trinn for å sørge for at alle WordPress -nettstedets sider kan indekseres riktig for å bidra til å forbedre SEO -rangering. Det er mange tredjepartsverktøy tilgjengelig for å utføre denne testen. Vi vil gi deg trinn for å bruke URL Canonicalization -testen gitt av SeoSiteCheckup.com . Hvis du velger et annet verktøy, må du lese gjennom dokumentasjonen.

1. Naviger til URL -verktøyet Canonicalization Test -verktøyet.
  2. Skriv inn domenet ditt i feltet Nettsted -URL .
  3. Klikk på Sjekk!
  4. Gjennomgå resultatene.
    • Hvis URL -adressene dine svarer til den samme URL -en, er det ikke behov for ytterligere trinn.
    • Hvis det oppstår en konflikt, må du kanskje utføre en Finn og erstatt i databasen din for å løse problemet.