Nettstedbygger Hjelp

Tillat kommentarer på blogginnleggene mine

Ved å slå på kommentarer på bloggen din kan leserne dine samhandle med deg og hverandre. Kommentarer leveres av Disqus, inkludert gratis på alle Website Builder-nettsteder.

Påkrevd: Før noen kan kommentere på blogginnleggene dine, må du legge til et bloggavsnitt på nettstedet ditt for å vise innleggene.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Fra instrumentbordet ditt velger du Markedsføring > Blogg for å gå til bloggen din.
  4. Velg Kommentarer-fanen.
  5. Velg veksleknappen til høyre for La lesere kommentere innleggene dine for å bytte fra Av til .
    Veksle mellom Av og På for å aktivere kommentarene globalt
  6. Logg på Disqus-kontoen din. Hvis du ikke allerede har en konto, velger du Trenger du en konto? for å opprette ne konto helt gratis.
  7. Nå som kommentarer er slått på og du er logget på Disqus, vil bloggen din automatisk ha kommenterer slått på i hvert blogginnlegg.

Slå av kommentarer på individuelle blogginnlegg

Hvis du vil slå av kommentarer for et bestemt innlegg:

1. Gå til innlegget du vil redigere. (Fra instrumentbord, går du til Markedsføring > Blogg og velg innlegget fra listen på Blogg-fanen.)
  2. Endre Tillat kommentering-veksleknappen i sidestolpen fra På til Av.
  3. Nå er kommentarer slått av for dette innlegget (men fortsatt slått på for resten av bloggen din).

Mer informasjon

• For å moderere kommentarer kan du bruke de innebygde verktøyene på nettstedet ditt (hvis du har logget på Disqus-kontoen), eller bruke koblingen til å gå til Disqus-instrumentbordet.