GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Tillegg for abonnementsinnstillinger

Tillegget Abonnementsinnstillinger gir kontaktene dine muligheten til å administrere preferanser for e -postabonnement på egenhånd. Når funksjonen er aktivert, vil alle nyhetsbrev for e -poster inkludere en Innstillinger -knapp i bunnteksten av e -posten din, sammen med de normale knappene for å avslutte abonnementet og nettvisningen.

Med Innstillinger -knappen kan leserne dine oppdatere informasjon som e -postadresse, navn og listeabonnementer. Du vil alltid ha full kontroll over hvilke lister som også er tilgjengelige for abonnementsadministrasjon! Hvis du ikke vil at leserne skal kunne endre sine medlemskap i listen, må du ikke inkludere noen lister i det hele tatt.

Slik konfigurerer du abonnementsinnstillinger:

1. Klikk på Tillegg øverst på en hvilken som helst side. Velg Legg til flere .

2. Slå på alternativet Abonnementsinnstillinger .

3. Klikk på Gå konfigurer det

4. Hvis du ønsker å gi leserne dine muligheten til å si opp abonnementet, eller endre deres listemedlemskap, selv, velg deretter en liste til høyre. Den vil flytte til sentrum, og den vil bli inkludert i alternativene for administrasjon av abonnementer. Alle aktive lister over abonnementsadministrasjon vises til venstre.

4. Når en liste er valgt, kan du redigere det offentlige navnet som leserne dine ser.

5. Du kan også når som helst slette en liste fra Abonnementadministrasjon -valgene.

Slik fungerer det i nyhetsbrev på e -post:

Når du har sendt en kampanje, vises knappen i bunnteksten nær alternativet for å avslutte abonnementet.

Lesere ser en side med alle detaljer tilgjengelig for administrasjon.

Fornavn, etternavn, e -postadresse og listeabonnementer kan oppdateres av leserne når som helst.

Bruk Kampanjejusteringer -alternativet for å endre plasseringen til knappen for abonnementsdetaljer. Du kan plassere det øverst i e -postnyhetsbrevet, i bunnteksten eller på begge stedene!

Les om Vis navn for en annen måte å gi abonnentene dine (eller rettere sagt, abonnentene) listevalg på!