Tilordne mappetillatelser for delegat

After you grant delegate access to another GoDaddy customer, they can access your account on your behalf at a level of your choosing. Each access level grants delegates permission to manage your domain names. You can further refine their domain access by granting different permission levels to domain folders you've created.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra den øverste menyen velger du Innstillinger, deretter Administrere mapper.
    velg administrere mapper
  3. Klikk på blyantikonet ved siden av domenemappen du ønsker å redigere.
  4. Under Administrasjonstilgang og Overføringstilgang, veksler du ikonet mellom Av eller for å endre tillatelser for hver delegat.
    Tilgangsnivå Tilgjengelige handlinger
    Administrasjonstilgang
    • Oppdater kontaktinformasjonen
    • Redigere navneservere
    • Redigere hostnavn
    • Redigere videresending
    • Låse eller låse opp
    • Redigere innstillinger for automatisk fornyelse
    • Administrere underdomener
    Overføringstilgang
    • Overføre til en annen GoDaddy-konto
    • Overføre til en annen registrator
    • Slette domener
    • Selge domener via auksjon

Merk: Hvis du vil redigere Administrasjonstilgang-nivået, slår du av Administrasjonstilgang i Alle domener-mappen for hver delegat.

5. Klikk på Lagre.

Tilknyttede trinn

Mer informasjon

• Du kan komme tilbake for å endre disse innstillingene når som helst, eller du kan fjerne delegattilgang helt.