Tilordne mappetillatelser for delegat

Gi delegattilgang til en annen GoDaddy-kunde slik at vedkommende kan ta seg tilgang til kontoen din på dine vegne. Hvert tilgangsnivå gir delegater tillatelse til å administrere domenenavnene dine. Begrens tilgangen deres ytterligere ved å begrense hvilke handlinger som kan utføres på domener i en spesifikk mappe.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Innstillinger > Administrer mapper.
    velg oppdater kontakter
  3. Velg blyantikonet ved siden av mappen for å redigere tillatelsene.
  4. (Valgfritt) Rediger Administrasjonstilgang-innstillinger først ved å velge blyantikonet ved siden av Alle domener-mappen, og deretter aktiverer/deaktiverer du tilgang for hver individuelle delegat. Denne mappen innvilger eller fjerner tilgang til alle domener i kontoen din.

Merk: Delegater kan kun endre domener i mapper du har gitt dem tilgang til, inkludert Alle domener-mappen.

5. Veksle ikonet til eller Av under Administrasjonstilgang og Overføringstilgang for å legge til eller fjerne tillatelser for hver delegat. Hver tilgangstype gir tillatelse til ulike domenehandlinger:
    • Administrasjonstilgang
      • Oppdater kontaktinformasjonen
      • Redigere navneservere
      • Redigere hostnavn
      • Redigere videresending
      • Låse eller låse opp
      • Redigere innstillinger for automatisk fornyelse
      • Administrere underdomener
    • Overføringstilgang
      • Flytt til en annen GoDaddy-konto
      • Overføre til en annen registrator
      • Slette domener
      • Selge domener via auksjon
  6. Velg Lagre for å fullføre endringene dine.

Tilknyttede trinn