Tilordne mappetillatelser for delegat

Etter at du gir delegattilgang til en annen GoDaddy-kunde, kan vedkommende ta seg tilgang til kontoen din på dine vegne på et nivå som du velger. Hvert tilgangsnivå gir delegater tillatelse til å administrere domenenavnene dine. Du kan avgrense domenetilgangen deres ved å gi ulike tillatelsesnivåer til domenemappene du har opprettet.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra den øverste menyen velger du Innstillinger, deretter Administrere mapper.
  3. Velg blyantikonet ved siden av domenemappen du ønsker å redigere.
  4. Under Administrasjonstilgang og Overføringstilgang, veksler du ikonet mellom Av eller for å endre tillatelser for hver delegat.
    Tilgangsnivå Tilgjengelige handlinger
    Administrasjonstilgang
    • Oppdater kontaktinformasjonen
    • Redigere navneservere
    • Redigere hostnavn
    • Redigere videresending
    • Låse eller låse opp
    • Redigere innstillinger for automatisk fornyelse
    • Administrere underdomener
    Overføringstilgang
    • Overføre til en annen GoDaddy-konto
    • Overføre til en annen registrator
    • Slette domener
    • Selge domener via auksjon

Merk: Hvis du vil redigere Administrasjonstilgang-nivået, slår du av Administrasjonstilgang i Alle domener-mappen for hver delegat.

5. Klikk på Lagre.

Tilknyttede trinn

Mer informasjon

• Du kan komme tilbake for å endre disse innstillingene når som helst, eller du kan fjerne delegattilgang helt.