Tilordne mappetillatelser for delegat

Etter at du gir delegattilgang til en annen GoDaddy-kunde, kan vedkommende ta seg tilgang til kontoen din på dine vegne på et nivå som du velger. Hvert tilgangsnivå gir delegater tillatelse til å administrere domenenavnene dine. Du kan avgrense domenetilgangen deres ved å gi ulike tillatelsesnivåer til domenemappene du har opprettet.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. From the top menu, select Settings, then Manage Folders.
  3. Select the pencil icon next to the domain folder you want to edit.
  4. Under Administrasjonstilgang og Overføringstilgang, veksler du ikonet mellom Av eller for å endre tillatelser for hver delegat.
    Tilgangsnivå Tilgjengelige handlinger
    Administrasjonstilgang
    • Oppdater kontaktinformasjonen
    • Redigere navneservere
    • Redigere hostnavn
    • Redigere videresending
    • Låse eller låse opp
    • Redigere innstillinger for automatisk fornyelse
    • Administrere underdomener
    Overføringstilgang
    • Overføre til en annen GoDaddy-konto
    • Overføre til en annen registrator
    • Slette domener
    • Selge domener via auksjon

Merk: Hvis du vil redigere Administrasjonstilgang-nivået, slår du av Administrasjonstilgang i Alle domener-mappen for hver delegat.

5. Klikk på Lagre.

Tilknyttede trinn

Mer informasjon

• Du kan komme tilbake for å endre disse innstillingene når som helst, eller du kan fjerne delegattilgang helt.