Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Tilordne mappetillatelser for delegatene

Når du har gitt delegattilgang til domene i kontoen din, kan du bruke mapper til å begrense hvilken domener de kan vise og administrere. Ved å begrense tilgang til spesifikke mapper kan du styre hva delegatene kan gjøre med domener på dine vegne.

1. Logg på GoDaddy Domeneportefølje. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg avmerkingsboksen ved siden av minst ett domene.
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Legg til i mappe fra handlingsmenyen.
    • Avhengig av skjermstørrelsen må du kanskje velge Mer-menyen og rulle ned for å se Legg til i mappe.
  4. Fra menyen skjermbilde av ikonet for flere alternativer-menyen Flere alternativer velger du Administrer mappe for å vise de gjeldende tillatelsesinnstillingene for den mappen.
    • Delegater med domenetilgang til kontoen din blir automatisk tildelt Administrasjonstilgang til mappen Alle domener, og kan få tilgang til alle domenene i kontoen din. Hvis du vil begrense hvilke domener de kan få tilgang til, endre Administrasjonstilgang-innstillingen for Alle domener-mappen til Av, og gi så tilgang til andre mapper.
  5. Endre statusen til eller Av for hver delegat for å gi Administrasjonstilgang og/eller Overføringstilgang til den mappen. Hver tilgangstype tillater delegatene å fullføre ulike domenehandlinger:
    • Delegater med Administrasjonstilgang til en mappe kan:
      • oppdatere kontaktinformasjon
      • Redigere navneservere
      • Redigere hostnavn
      • Redigere videresending
      • låse eller låse opp domener
      • slå på eller av automatisk fornyelse
      • Administrere underdomener
    • Delegater med Overføringstilgang til en mappe kan:
      • overfør domener til en annen GoDaddy-konto
      • overføre domener til en annen registrator
      • Slette domener
      • oppføre domener for salg
  6. Velg Lagre for å fullføre endringene dine.

Tilknyttede trinn