Tilpass domenekolonnene mine

Du kan tilpasse domenekolonnene dine i Domenekontrollsenter for å vise spesifikke detaljer for dine domenenavn. Du vil kjapt være i stand til å vise domeneinformasjon, som for eksempel utløpsdatoer, innstillinger for automatisk fornyelse og status.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Rediger kolonner oppe til høyre på domenelisten din.
    tilordne domeneprofil
  3. Merk av boksen ved siden av kolonnealternativer hvis du ønsket at det skal vises.
  4. Velg OK for å bruke alternativene.

Du vil nå kjapt være i stand til å gjennomgå de valgte innstillingene for hvert domene i kontoen din.

Relaterte trinn

• Fjern valgene dine ved å velge Gjenopprett standardvisning nederst på Rediger kolonner-listen.