Tilpass domenekolonnene mine

Du kan tilpasse domenekolonnene dine i Domenekontrollsenter for å vise spesifikke detaljer for dine domenenavn. Du vil kjapt være i stand til å vise domeneinformasjon, som for eksempel utløpsdatoer, innstillinger for automatisk fornyelse og status.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Rediger kolonner øverst til høyre i domenelisten din.
    tilordne domeneprofil
  3. Merk av boksen ved siden av kolonnealternativer hvis du ønsket at det skal vises.
  4. Velg OK for å bruke alternativene.

Du vil nå kjapt være i stand til å gjennomgå de valgte innstillingene for hvert domene i kontoen din.

Relaterte trinn

• Fjern valgene dine ved å velge Gjenopprett standardvisning nederst på Rediger kolonner-listen.