Tilpass et tema i WordPress

Det er mange gratis og betalte temaer tilgjengelig, men for å få det perfekte utseendet, må du kanskje gjøre noen mindre endringer i utseendet til temaet ditt. Du kan også trenge noen mindre innholdsoppdateringer. Du har to alternativer for å endre et tema:

• Ring vårt supportnummer, så kan en av ekspertene våre gjøre det for deg mot et gebyr.
  • Gjør det selv ved å følge instruksjonene i tabellene nedenfor.

Støtte for WordPress Premium

Våre støtteeksperter kan utføre følgende tjenester for deg mot et gebyr:

• Fikse tekstformatering/-justering
  • Oppdatere tekst (telefonnummer, adresse, selskapsnavn osv.)
  • Bytte om bilder
  • Legge til kortkode for plugin-moduler eller sporings-ID for Google Analytics på en side
  • Oppdater posisjonen eller fargen til de følgende delene av et tema:
    • Overskrift
    • Bunntekst
    • Sidestolpe
    • CSS
    • Bakgrunn
    • Meny

Gjør det selv

For å gjøre det selv, se ett av disse trinnene Vanskelighet
Tilpass temainnstillinger i WordPress Medium
Endre temaet CSS i WordPress Vanskelig
Oppdater et WordPress -tema med FTP Vanskelig
Endre menyutseendet i WordPress Vanskelig
Endre bunnteksten i WordPress Vanskelig
Endre overskriften i WordPress Vanskelig
Endre temaets bakgrunnsfarge i WordPress Vanskelig