Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Tilpass forhandlerbutikken min

Nå som du har satt opp butikkfronten din , kan du tilpasse merkevarebyggingen din for å skape en unik opplevelse for kundene. Fortsett å bygge tillit til samfunnet ditt med en sømløs opplevelse ved å tilordne egendefinerte farger, skrifttyper og logoer på tvers av nettbutikken.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Gå til Nettbutikk og velg Merkevarebygging .
    tilpasse merkevarebygging
  3. Velg en Fargepalett fra rullegardinmenyen.
  4. Velg en skrifttypepalett fra rullegardinmenyen. Besøkende fra visse markeder vil se en reservetype for å sikre tilgjengeligheten av tegn.
  5. Last opp en skrivebordslogo , mobillogo og/eller et heltebilde til hjemmesiden din. Heltebildet ditt vil utvide vindusstørrelsene, slik at det ikke vises på nettsteder for mobil og nettbrett på grunn av størrelsesbegrensninger.
  6. Bildekrav
    Filformat SVG, PNG, JPEG eller GIF

Merk: Skrivebordslogoer med SVG -filtype kan ikke vises i e -post.

Størrelsesalternativer
    • Logo for skrivebord og mobil - Velg mellom små, mellomstore og store størrelser
    • Heltebilde - maks størrelse er 1000 kB
    Størrelsesforhold
    • Skrivebord - 3: 1
    • Mobil - 1: 1

7. Valgene dine vil forhåndsvises nederst på siden. Velg Lagre for å oppdatere designen til nettbutikken.