Tilpass navigeringsmenyene dine

Website Builder lar deg tilpasse hvordan menynavigeringskoblingene til nettstedet ditt vises, inkludert stil, retning og innretning. Se også Organiser side med navigeringsmenyer for å finne ut hvordan du gjenbestiller og legger til undermenyer.

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.

Hvis nettstedet ditt ikke har en navigeringsmeny ennå, kommer du i gang ved å dra navigeringsverktøyet fra verktøylinjen til venstre inn på en hvilken som helst side.
    Navigeringsikon

3. Klikk på meny/navigeringsruten på nettstedet ditt (uten å klikke på noen av koblingene) og klikk på Innstillinger.
    Klikk på navigeringsruten (men ikke noen av koblingene) og klikk deretter på Innstillinger.
  4. I Navigasjonsinnstillinger -vinduet bruker du Alternativer -delen for å:
    Bruk Alternative-delen for å konfigurere retning, innretning og avstand i menyen.
    • Konfigurer retningen til navigeringskoblingene med de første to knappene for å vise en Horisontal meny eller en Vertikal meny.
    • Juster navigeringsknappene eller tekstetikettene ved hjelp av de neste to knappene.
      Bruk menyen til å velge justeringen for navigeringsknappene. Bruk menyen til å velge justeringen for navigerings-tekstetikettene.

• Slå på/av lik avstand for navigeringsknappene- eller etikettene med delens siste knapp.
  5. Fra Tema -menyen, velger du temaet du ønsker å bruke til navigering.
  6. I Font -delen kan du endre fontstil og fontstørrelse på teksten i navigeringsmenyen.

Å endre fonten og tekststørrelsen i navigeringen påvirker ikke fonten og størrelsen på teksten i undermenyene. Du kan ikke endre fonten i undermenyen.

7. Klikk på boksene i den neste delen for å endre farge for teksten og bakgrunnselementene for menyknappene dine: Tekst, Pekerfølsom kobling (tekst) og Valgt (tekst); Bakgrunn, Pekerfølsom kobling (bakgrunn) og Valgt (bakgrunn). Klikk på fargen du ønsker å vise for hver av de seks knappene (selv om du ikke trenger å konfigurere alle) og klikk på Velg.
    Velg en farge og klikk på Velg.

Klikk på Avansert for å angi en spesifikk farge med Hex,- RGB- eller HSV-verdier.

8. Hvis du trenger å endre rekkefølgene på menyelementene, legge til undermenyer (noen ganger referert til som undernavigering), eller legge til et nytt menyelement, klikker du på Rediger meny.
    Klikk på Rediger meny for å endre menyens rekkefølge eller for å legge til elementer.
  9. Rediger menyene dine (mer informasjon). For å forlate menyredigeringene dine og gå tilbake til de forrige innstillingene, klikker du på Gjenopprett originalen. Ellers klikker du på Lagre, og lukk vinduet.
  10. Ta en titt på hvordan den nye menyen ser ut.
    Menyen med de nye innstillingene.
  11. Hvis du ønsker å gjøre små endringer, går du tilbake til trinn 4. Når du er ferdig med resultatene, klikker du på Publiser for å oppdatere nettstedet ditt på nettet.