Tilpass temainnstillinger i WordPress

Du kan gjøre mindre endringer til utseendet og følelsen av et tema fra WordPress. >

Før du endrer på et WordPress -tema, må du opprette et underordnet tema for å unngå at du mister endringene når du oppdaterer temaet.

1. Logge på WordPress.
  2. Klikk på Utseende .
  3. Klikk på Tilpass .
  4. Herfra kan du gjøre endringer til følgende deler av nettstedet:
    • Nettstedsidentitet
    • Oppsett
    • Farger
    • Skrifttyper
    • Overskriftsbilde
    • Bakgrunnsbilde
    • Menyer
    • Kontrollprogram
    • Statisk forside

Merk: De tilgjengelige alternativene vil avhenge av hva forfatteren av temaet har gjort tilgjengelig.