Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Tilpasse designen av registreringsskjemaet

Hvis du hoster registreringsskjemaet ditt på nettstedet ditt ved å bruke alternativet for enkel integrering , kan du tilpasse HTML -koden du får. Bare hold skjemafunksjonene intakte, for å være sikker på at de fungerer riktig!

Men hvis du har planer om å holde skjemaet hostet GoDaddy Email Marketing, eller bruk det stilte alternativet for innebygging, eller alternativet for integrering av sidefanen - bruk temaalternativene for å tilpasse stilen slik du ønsker!

Slik redigerer du skjematemaet:

1. Klikk på rediger under skjemaet du vil tilpasse:
  2. alternativer for nettformular, klikker du på rediger
  3. Velg fanen Tema:
  4. Alternativer for nettformular
  5. Klikk på fargeblokkene, eller angi en heksadesimal kode for å endre logobakgrunn og viktigste bakgrunnsfarger. Valgene dine vises automatisk i skjemaet til venstre.
  6. Fargevalg

Viktig! Når du bruker Styled Embed -alternativet, vises skjemaoverskriften bare hvis du har tatt med et logobilde. Titler og bakgrunnsfarger er ikke inkludert i den innebygde versjonen av skjemaet. De vil bare vises på den GoDaddy Email Marketing hostede versjonen av skjemaet når du går til skjemaet direkte med den permanente URL -en.

7. Du kan også importere en logo eller et bakgrunnsbilde. Klikk på Bla gjennom for å velge filen fra datamaskinen din. Finn tips og forslag til ressurser for skjermtak og oppretting av egne bilder nederst på siden her.
  8. Bildeopplasting
  9. Sørg for å klikke på Lagre endringer .
  10. Klikk på Del -knappen øverst, og kopier og lim inn URL -adressen i en annen fane i nettleseren. På denne måten kan du forhåndsvise skjemaet, akkurat slik de som registrerer seg, ser det.

Les her for flere instruksjoner om hvordan du tilpasser feltene i skjemaet ditt.

Følg disse trinnene for å legge til egendefinerte landingssider for skjemaet ditt.

Relaterte emner:

Kan jeg legge til et registreringsskjema for kampanjen min?
Tips om listehåndtering
Kan jeg legge til registreringsskjemaet mitt på Facebook?
Hvordan deler jeg registreringsskjemaet mitt?