GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Tilpasse designen av registreringsskjemaet

Hvis du hoster registreringsskjemaet ditt på nettstedet ditt ved å bruke alternativet for enkel integrering , kan du tilpasse HTML -koden du får. Bare hold skjemafunksjonene intakte, for å være sikker på at de fungerer riktig!

Men hvis du har planer om å holde skjemaet hostet GoDaddy Email Marketing, eller bruk det stilte alternativet for innebygging, eller alternativet for integrering av sidefanen - bruk temaalternativene for å tilpasse stilen slik du ønsker!

Slik redigerer du skjematemaet:

1. Klikk på rediger under skjemaet du vil tilpasse:
  2. alternativer for nettformular, klikker du på rediger
  3. Velg fanen Tema:
  4. Alternativer for nettformular
  5. Klikk på fargeblokkene, eller angi en heksadesimal kode for å endre logobakgrunn og viktigste bakgrunnsfarger. Valgene dine vises automatisk i skjemaet til venstre.
  6. Fargevalg

Viktig! Når du bruker Styled Embed -alternativet, vises skjemaoverskriften bare hvis du har tatt med et logobilde. Titler og bakgrunnsfarger er ikke inkludert i den innebygde versjonen av skjemaet. De vil bare vises på den GoDaddy Email Marketing hostede versjonen av skjemaet når du går til skjemaet direkte med den permanente URL -en.

7. Du kan også importere en logo eller et bakgrunnsbilde. Klikk på Bla gjennom for å velge filen fra datamaskinen din. Finn tips og forslag til ressurser for skjermtak og oppretting av egne bilder nederst på siden her.
  8. Bildeopplasting
  9. Sørg for å klikke på Lagre endringer .
  10. Klikk på Del -knappen øverst, og kopier og lim inn URL -adressen i en annen fane i nettleseren. På denne måten kan du forhåndsvise skjemaet, akkurat slik de som registrerer seg, ser det.

Les her for flere instruksjoner om hvordan du tilpasser feltene i skjemaet ditt.

Følg disse trinnene for å legge til egendefinerte landingssider for skjemaet ditt.

Relaterte emner:

Kan jeg legge til et registreringsskjema for kampanjen min?
Tips om listehåndtering
Kan jeg legge til registreringsskjemaet mitt på Facebook?
Hvordan deler jeg registreringsskjemaet mitt?