Dypdykk: Bla gjennom viktige artikler

Her er en liste over viktige hjelpeartikler om Workspace Email. Bruk dette som veiledning for alt fra å sette opp og administrere e -postkontoene dine til å overføre e -postene dine.

Oppdag Workspace Email av GoDaddy

Lær om Workspace Email og bokmerk påloggingssidene dine.

Konfigurer Workspace Email-kontoen min

Kom i gang med Workspace Email ved å konfigurere e -postkontoen din og legge den til på telefonen, datamaskinen eller begge deler.

Strømlinjeforme e-postoppgaver for å hjelpe virksomheten min

Opprett flere e-postkontoer, e-postadresser for videresending, administrer kontakter og e-postinnstillinger.

Finne server- og portinnstillinger (IMAP/POP)

Bruk port- (IMAP/POP) og serverinnstillinger til å hjelpe deg med å konfigurere eller bytte kontotype.

Alternativer for oppgradering og fornyelse for e-post

Oppgrader, nedgrader og administrer e -postplaner, kontoer og adresser. Slå av automatisk fornyelse eller slett produkter.

Overføre og eksportere e-post

Eksporter og lagre e-post som filer slik at du enkelt kan overføre eller sikkerhetskopiere kontoen din.

Feilsøke og konfigurere e-post

Feilsøk alle feil med e-post og konfigurering av e-post du støter på.