Jeg kan ikke få tilgang til min flerfaktorautentiseringsmetode

Hvis en administrator trenger å hjelpe en bruker med sin flerfaktorautentiseringsmetode (MFA), for eksempel når de har mistet telefonen eller avinstallert Microsoft Authenticator-appen, kan de tømme metoden. Hvis du sletter metoden, fjernes den ikke helt, så vi anbefaler at du sletter den og konfigurerer en ny etterpå. Det er alltid en god idé å ha en ekstra påloggingsmetode i tilfelle det oppstår noen problemer med den primære.

Disse instruksjonene gjelder for Microsoft 365 -kontoer. Hvis du mistet tilgangen til metoden som ble brukt til å logge på GoDaddy-kontoen din, kan du i stedet kansellere totrinnsverifisering (2SV) .

Påkrevd: Du må være en administrator for å kunne endre MFA -innstillinger, men administratorer kan ikke tilbakestille sine egne MFA -metoder. Hvis du er den eneste administratoren i organisasjonen din, ta kontakt våre GoDaddy -veiledninger for hjelp med å tilbakestille metoden.
Advarsel: Følg disse trinnene nøye. Hvis du gjør endringer i administrasjonssenteret for Microsoft Entra utenfor disse trinnene, kan det forårsake problemer GoDaddy -veiledninger kanskje ikke kan hjelpe deg med å fikse. Se vår erklæring om støtte .
  1. Logg på administrasjonssenteret for Microsoft Entra . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Under Brukere velger du Brukere og deretter Alle brukere .
    Velg Alle brukere i Microsoft Entra
  3. Velg Vis brukernavnet.
  4. Under Administrer velger du Godkjenningsmetoder .
    Velg Godkjenningsmetoder under Administrer
  5. Velg Opphev økter med flerfaktorautentisering (du må kanskje velgetre prikker til menyen Mer først).
    Velg tilbakekall økter for multifaktorautentisering fra rullegardinmenyen
  6. Velg Krev omregistrer multifaktorautentisering .
  7. Velg OK for å bekrefte.
    Velg OK for å bekrefte

Brukeren vil bli bedt om å konfigurere sin nye flerfaktorautentisering under neste pålogging. Brukeren hvis påloggingsmetode ble tilbakestilt, må slette metoden de ikke lenger har tilgang til.