Tøm utboksen min

Utboksen er en mappe i e -postklienten din der meldinger forblir når de er planlagt sendt, men ikke har gjort det ennå. De kan være planlagt til å sende på et spesifikt tidspunkt og tidspunkt, eller fordi kunden ikke kan sende fra adressen på dette tidspunktet.

Hvis du sletter meldinger fra utboksen, hindrer de dem i å sende, for eksempel hvis det er uønskede eller utilsiktede planlagte meldinger.

1. Gå til utboksmappen din.
  2. Velg meldinger du ikke vil sende.
  3. Slett disse meldingene.

Mer informasjon

• Hvis kontoen din ble kompromittert, må du huske å tilbakestille passordet ditt .
  • Hvis du ikke kan sende e -post og du mottar returmeldinger, kan du finne ut hva det betyr .