Installere SSL-sertifikatet mitt

Påkrevd: Denne artikkelen er for kunder som allerede har forespurt sitt SSL-sertifikat, lastet ned SSL-filene sine og er klar til å installere disse filene på serveren sin. Her er noen ressurser for deg hvis du ikke har disse tingene.
  • Hvis du har kjøpt et SSL-sertifikat, men ikke har forespurt det for domenet ditt, går du til Forespørsel om SSL-sertifikatet mitt.
  • Hvis du tenker på å tilføye et SSL-sertifikat til nettstedet ditt og ønsker å finne ut hva det kan gjøre for deg, tar du en titt på Få et SSL -sertifikat.

Etter at du har lastet ned sertifikatfilene, kan du installere dem på serveren din.

Merk: Hvis du ikke ser serveren din eller din spesifikke operativsystemversjon på denne listen, refererer du til serverdokumentasjonen for å installere SSL-sertifikatet ditt, og deretter Omdiriger HTTP til HTTPS automatisk.

Hvis du bruker Administrert WordPress eller Websites + Marketing, installeres SSL-sertifikatet automatisk for deg.

Instruksjoner for installering av SSL-sertifikat

Mest populære servere

Andre