Tømme hurtigbufferen

Administrert WordPress inkluderer en funksjon for hurtigbufring, som forbedrer innlastingstiden for nettstedet ditt. Hurtigbufferen kan imidlertid skape problemer og må tømmes hvis du:

• Manuelt endrer database- eller Wordpress-filene til nettstedet ditt utenfor WordPress (f.eks. via sFTP eller gjennom phpMyAdmin)
  • Ikke ser endringer til nettstedet publisert på Internett
  • Manuelt overførte nettstedet i stedet for å bruke innebygget Administrert WordPress overføringsverktøy
  1. Logg på WordPress-instrumentbordet ditt (http://ditt domenenavn/wp-admin/).
  2. Øverst på kontrollpanelet, i GoDaddy-menyen,velger du Tøm hurtigbuffer.
Advarsel: Hvis du ikke ser Tøm hurtigbuffer, er det mulig at du har slettet plugin-modulen den bruker. Ta kontakt med kundestøtte.