Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Administrert WordPress Hjelp

Tømme hurtigbufferen

Managed WordPress-planen din har hurtigbufringsfunksjoner som inkluderer et innholdsleveringsnettverk (CDN) og objekthurtigbufring for å laste raskere. Hurtigbufferen må kanskje «tømmes» (eller fjernes) hvis du nylig

• gjorde endringer på nettstedet ditt, men ikke ser disse endringene på internett
  • overførte nettstedet ditt manuelt i stedet for å bruke det innebygde overføringsverktøyet
  • gjorde manuelle endringer til database- eller Wordpress-filene dine utenfor administratorkontrollene, f.eks. med FTP eller gjennom phpMyAdmin

Følg disse trinnene for å tømme hurtigbufferen.

1. Logg på WordPress.
  2. På toppen av WordPress-instrumentbordet velger du Administrert WordPress og deretter Tøm hurtigbuffer.
    velg Administrert WordPress og deretter Tøm hurtigbuffer

Hurtigbufferen din har blitt tømt!

Relatert trinn

• Hvis du ikke ser Tøm hurtigbuffer, er det mulig at plugin-modulen den bruker, er slettet. Kontakt kundestøtte.