Administrert WordPress Hjelp

Tømme hurtigbufferen

Managed WordPress-planen din har hurtigbufring-funksjoner som inkluderer CDN-hurtigbufring (Innholdsleveringsnettverk), som kan forbedre innlastingstider. Hurtigbufferen må kanskje «tømmes» (eller fjernes) hvis du:

• gjorde endringer på nettstedet ditt, men ikke ser disse endringene på nettet
  • overførte nettstedet ditt manuelt i stedet for å bruke det innebygde overføringsverktøyet
  • gjorde manuelle endringer i database- eller WordPress-filene dine utenfor administratorkontrollene (f.eks. med SFTP (sikker FTP) eller gjennom phpMyAdmin)

Trinn