Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Trekk produksjonsstedet ditt til teststedet

Når du trekker Administrert WordPress -nettstedet ditt til testnettstedet, oppretter dette en kopi av nettstedet ditt. Du kan deretter redigere denne kopien så mye du vil uten at endringene påvirker hovednettstedet ditt.

Merk: Eventuell tilpasset kode eller eiendeler som ikke er lagret i /wp-content- mappen, vil ikke bli flyttet til og fra oppsett.

Hvis du ikke har gjort det ennå, oppretter du testnettstedet før du begynner.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPressMine produkter-siden.
  3. Klikk på ikonet med tre prikker for nettstedet du vil bruke, og velg Oppsett .
    velg oppsett
  4. Klikk på Alternativer for synkronisering .
  5. Velg Trekk produksjon til oppsett .
  6. Hvis du vil kopiere produksjonsnettstedet ditt akkurat som det er, velger du Overskriv innhold . Hvis du nylig har gjort endringer på testnettstedet, vil disse endringene overskrives hvis du velger dette.
    Advarsel: Synkroniseringsprosessen vil bare overskrive filer som standard. Hvis du bruker Overwrite -innhold valgt, vil databasen også bli overskrevet. Sørg for at innholdet du har på produksjonsnettstedet er det du vil ha på testnettstedet før du utfører endringene til iscenesetting.
  7. Klikk på Synkroniser .