Administrert WordPress Hjelp

Trenger jeg å sikkerhetskopiere det administrerte WordPress-nettstedet mitt?

Administrert WordPress inkluderer automatisk sikkerhetskopier 30 dager tilbake i tid – du trenger ikke å aktivere funksjonen.

Merk: Worker-plugin-modulen for Pro-kontoer er nødvendig for å få sikkerhetskopier til å kjøre. (Pro-kontoer er tilgjengelig i USA og Canada.)

Hvis du ønsker å bruke en av dine egne sikkerhetskopier til å gjenopprette nettstedet, kan du se følgende artikler:

Merk: Sikkerhetskopier er kun tilgjengelig for aktive Administrert WordPress-abonnementer. Hvis planen fjernes på grunn av feil med fakturering, må du gjenopprette fra lokale sikkerhetskopier eller kontakte støtte for flere alternativer.