Trenger jeg å sikkerhetskopiere det administrerte WordPress-nettstedet mitt?

Administrert WordPress inkluderer automatisk sikkerhetskopier 30 dager tilbake i tid – du trenger ikke å aktivere funksjonen.

Note: The Worker Plugin for Pro Accounts is required in order for backups to run. (Pro accounts are available in the U.S.A. and Canada.)

Hvis du ønsker å bruke en av dine egne sikkerhetskopier til å gjenopprette nettstedet, kan du se følgende artikler:

Note: Backups are only available for active Managed WordPress plans. If the plan is removed due to failed billing, you will need to restore from local backups or contact support for additional options.

Next steps

More info


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.