GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Trenger jeg SPF- eller DKIM -validering for å sende kampanjer?

Med GoDaddy Email Marketing, i de fleste tilfeller vil du få et SPF -pass uten å måtte endre noe på din side. Hvis du ikke har en SPF -post satt opp, vil kampanjene dine fremdeles levere virkelig god gjennomslag GoDaddy Email Marketing. Hver kampanje er også signert med vår egen DKIM -signatur, og inkluderer validering av avsender -ID. Dette muliggjør fullstendig e -postvalidering uten at du noen gang trenger å være involvert!

Nå, mens SPF -en din dekker deg for de fleste tilfeller, kan leveringen noen ganger forbedres med litt på enden. Hvis du har leveringsproblemer ( ikke forårsaket av innhold ), kan det hjelpe å endre dine egne DNS -poster for domenet du bruker som avsenderadresse. Du kan legge til følgende SPF -oppføring i domenesonefilene dine:

v = spf1 inkluderer: spf.em.secureserver.net ~ alle