Feilsøk kjernefilfeil i WordPress

Du kan bruke trinnene nedenfor for å diagnostisere om en feil er relatert til WordPress -kjernefiler.

Merk: Hvis nettstedet ditt er på Managed WordPress Hosting , blir WordPress -kjernefilene forhåndsinstallert med hostingplanen, og WordPress er alltid oppdatert, så du bør ikke oppleve feil relatert til kjernefilene.

Forbered WordPress -nettstedet ditt for feilsøking:

1. Du bør alltid lage en sikkerhetskopiering av nettstedet ditt før du utfører eventuell feilsøking.
  2. Deaktiver eventuelle plugin -moduler for hurtigbufring . Hvis du ikke har tilgang til WordPress -instrumentbordet, kan du deaktivere plugin -modulene i databasen eller med FTP .
  3. Deaktiver WP_CACHE hvis nettstedet ditt bruker det.

Se etter en kjernefilrelatert feil:

1. Aktiver feilsøkingsmodus for WordPress.
  2. Gå til nettstedet ditt og se om det er en PHP -feil.
  3. Hvis det er en PHP -feil, sjekk for å se om det er referert til en WordPress -kjernefil eller -mappe i filbanen.

Merk: Ofte vil disse feilene referere til en fil i wp-admin- eller wp-includes- mappene.

Nedenfor er et eksempel:
    Alvorlig feil: krever (): Mislykket åpning nødvendig '/home/user/public_html/ wp-includes /class-wp.php'
  4. Hvis filbanen i feilen inneholder en referanse til en kjernefil eller mappe, kan du gå videre til å fikse problemet .
  5. Hvis feilen ikke er synlig på nettstedet ditt, må du avsløre feilen:
  6. Hvis loggene eller detaljerte feilene viser en PHP -feil relatert til en kjernefil, kan du begynne å fikse den .
  7. Deaktiver WordPress-feilsøkingsmodus i wp-config.php-filen ved å endreWP_DEBUG fra sant til usant .