Feilsøke og fikse manglende WordPress-bilder

Når alle eller noen av bildene dine ikke lenger er synlige, har du et tillatelsesproblem med de filene eller mappene. Du kan bruke trinnene nedenfor til å diagnostisere og fikse tillatelsesproblemer.

Se etter tillatelsesproblemer

1. Du kan teste for å se om et bilde har tillatelsesproblemer eller mangler ved å gå til URL-adressen for bildet i nettleseren din.
     Eksempel: http://example.com/wp-content/uploads/2017/07/Capture.png
  2. Hvis du får en feil når du prøver å ta deg frem til bildet, mangler det eller har det feil tillatelser.
  3. Det er best å bekrefte at filen eksisterer først før du sjekker tillatelser. Du kan finne URL-adressen til et bilde fra mediebiblioteket.
  4. Koble til hostingen din ved hjelp av FTP.
  5. Du kan bla gjennom til /wp-content-mappen.
  6. Definisjoner av Linux -tillatelser – bekreft at tillatelsene er riktige for /wp-content-katalogen.
  7. Hvis /wp-content-mappen eller filene i den ikke har lese- eller nettsynlighet-tillatelser, vil de ikke være synlige og du må oppdatere dem.

Merk: For Windows-kontoer kan du kun administrere mappetillatelser.

Relaterte trinn:

Mer informasjon: