Fix iPhone kan ikke bekrefte kontoinformasjonsfeil

Merk: Vi anbefaler at du bruker Outlook -appen for iOS . For å få Outlook bruker du kameraet på telefonen din til å skanne denne QR -koden.
qr -kode for nedlasting av Microsoft Outlook -app

Når du konfigurerer e -posten din for første gang , kan du støte på følgende feil:

Bytte konto

Kan ikke bekrefte kontoinformasjon.

Dette skjer når det oppstår et problem med verifisering av kontoinformasjonen din. Ikke bekymre deg, dette kan løses med noen få endringer i innstillingene dine. Hvis du har problemer med en iPhone- eller iPad -e -postkonto som allerede er konfigurert, tar du kontakt våre GoDaddy -veiledninger.

1. På feilen trykker du på OK .
  2. Kan ikke bekrefte kontofeil
  3. Rediger følgende innstillinger, og trykk deretter på Neste .
    KonfigurererHva du skal skrive inn …
    E -postAngi Microsoft 365 GoDaddy -e -postadressen din
    ServerAngi outlook.office365.com
    DomenerLa dette stå tomt
    BrukernavnAngi Microsoft 365 -e -postadressen din
    PassordSkriv inn e -postpassordet ditt
    BeskrivelseDette er valgfritt
  4. Trykk på Lagre .
  5. Trykk på Lagre .
    Lagre bekreftelse
  6. Trykk på Lagre .
    Endre lagringsalternativer

Du vil se e -postkontoen din oppført under Kontoer .