Feilsøke FileZilla FTP-tilkoblinger

Hvis du har problemer med å etablere en FTP-tilkobling til hostingkontoen din ved hjelp av FileZilla, sjekker du ut informasjonen nedenfor for å få hjelp til å løse FTP-problemet ditt.

Merk: Trenger du FTP-hjelp fra en GoDaddy-veiledning? På Kontakt oss-siden klikker du på Chat nå for å få veiledning døgnet rundt.

Feil passord

Hvis du ikke angir riktig passord for hostingkontoen din, produserer FileZilla følgende feil:

Kommando:PASS **********
Svar:530 Pålogging mislyktes
Feil:Kritisk feil
Feil:Kunne ikke koble til serveren

For å korrigere dette problemet tilbakestiller du passordet for cPanel- eller Plesk-kontoen.

Feil brukernavn

Hvis du ikke angir riktig brukernavn, produserer FileZilla ikke en unik feil.

Hvis du imidlertid ikke er sikker på hva vertskontoens brukernavn er, finner du det i kontrollpanelet for cPanel- Plesk-kontoen.

Feil DNS-informasjon

Domenenavnet ditt må peke til en hostingkonto. Dette skjer ved å peke ditt domenenavns DNS A-post til IP-adressen til hostingkontoen din. Ikke bekymre deg hvis du ikke vet nøyaktig hva det betyr. Du kan bruke denne informasjonen til å sjekke problemet.

Slik sjekker du DNS-informasjonen til domenenavnet ditt

1. Finn og noter ned IP-adressen for cPanel- eller Plesk-vertskontoen.
  2. Sjekk A-posten til domenenavnet ditt, og endre den om nødvendig. For mer informasjon, se Administrer DNS-oppføringer. Du leter etter A (vert) -oppføringen med @ i Vert -kolonnen. Den burde stemme overens med IP-adressen til hostingkontoen din.

Andre problemer med DNS-tilkobling

Det kan være andre forhold som påvirker evnen din til å koble deg til hostingkontoen din ved hjelp av FileZilla som du kan løse ved å bruke en annen verdi som din Vert i FileZilla.

Prøv å angi følgende som din Vert i FileZilla istedenfor domenenavnet ditt (i hvert eksempel bytter du ut coolexample.com med domenenavnet ditt):

• IP-adressen for cPanel- eller Plesk-vertskontoen.
  • ftp.coolexample.com
  • ftp://coolexample.com
  • ftp://din IP-adresse, for eksempel, ftp://1.1.1.1