Kan ikke logge på WordPress

Hvis du ikke kan ta deg tilgang til WordPress-instrumentbordet ditt, er det vanligvis fordi passordet du bruker ikke er riktig eller fordi WordPress-brukeren din ikke er konfigurert riktig. For å få tilbake tilgang til instrumentbordet ditt, oppdaterer du WordPress-passordet ditt. Hvis det ikke hjelper, oppretter du en ny WordPress-bruker og prøver å logge på med det nye brukernavnet og passordet.

Merk: Denne artikkelen beskriver måter å få tilbake tilgang til WordPress-instrumentbordet ditt når påloggingssiden lastes riktig inn. Hvis du ser en feil på siden, bør du løse feilen først.

Prøv privatmodus

Bruk privatmodus i Chrome-, Firefox- eller Edge-nettlesere for å prøve å logge på før du begynner feilsøking. Dette vil eliminere muligheten for at problemet er forårsaket av nettleseren din.

Oppdatere WordPress-passordet

Det er flere måter å oppdatere WordPress-passordet ditt. Vanligvis kan du gjøre dette fra WordPress-instrumentbordet ditt. Når du imidlertid ikke kan ta deg tilgang til instrumentbordet, kan du velge ett av alternativene nedenfor.

AlternativerVanskelighetsgrad
Tilbakestille WordPress-passordet mittEnkelt
Endre et WordPress-passord med SSHMedium
Endre WordPress-passordet ditt med WP-CLIVanskelig
Endre WordPress-passordet mitt i databasenVanskelig

Opprett en ny administratorbruker for WordPress

Hvis du fremdeles ikke kan logge deg på instrumentbordet etter at du har endret passordet, er det mulig at det er noe galt med konfigureringen til brukeren din. Det er da det kan hjelpe å opprette en ny WordPress-administratorbruker i databasen.