Videresend mitt GoDaddy-domene

Videresend domenet ditt som er registrert hos GoDaddy, og send besøkende til en annen side når de besøker domenet ditt. Videresending er nyttig når du allerede har bygget et nettsted en annen plass, eller hvis du vil koble domenet ditt til en side med sosiale medier.

1. Logg på GoDaddy Domeneportefølje. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du skal oppdatere. Eller velg en avmerkingsboks ved siden av Domenenavn, og velg deretter Velg alle.
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Videresend fra handlingsmenyen.
    • Avhengig av skjermstørrelsen må du kanskje velge Mer-menyen og rulle ned for å se Videresend.
  4. Velg http:// eller https://. Dette er kun spesifikt for mål-URL-en. Domenet som blir videresendt, vil ikke være SSL-aktivert eller videresende over https. Du vil kanskje være i stand til å konfigurere https-aktivert videresending gjennom hostingplattformen din.
  5. Angi mål-URL-en domenet skal videresende til. Det er hit vi sender besøkende når de taster inn domenet ditt i nettleserens adresselinje.
    • Første og siste tegn må være et siffer eller en bokstav
    • Punktum (.) støttes
    • Maks. 1000 tegn
    • Etterfølgende punktum (…) støttes ikke
    • Understrekingstegn (_) støttes ikke
  6. Velg videresendingstype:
    • Permanent (301): sender brukere til mål-URL-en og ber søkemotorer om å vise det nye nettstedsinnholdet som den permanente plasseringen for domenet.
    • Midlertidig (302): en midlertidig endring som omdirigerer både brukere og søkemotorer til den ønskede nye plasseringen for en begrenset tidsperiode, inntil omdirigeringen blir fjernet.
    • Videresending med maskering: Videresending med maskering sender besøkende til domenet ditt over til URL-adresse for mål, men beholder domenet ditt i adresselinjen for nettleseren. Det gir deg også muligheten til å angi metakoder for søkemotorinformasjon.
      Merk: Noen nettsteder støtter ikke maskering og viser kanskje ikke målnettstedet riktig.
  7. Hvis du valgte Permanent (301) eller Midlertidig (302) omdirigering som videresendingstype, velger du Fortsett for å lagre videresendingsinnstillingene.
  8. Hvis du valgte Videresend med maskering som videresendingstype, velger du Neste, angir informasjon for minst ett av feltene, og velger så Lagre.
    • Tittel: En kort frase (maksimum 80 tegn) som vises på nettleserfanen og i søkeresultatene.
    • Beskrivelse: En kort forklaring (maksimum 150 tegn) av nettstedet ditt som skal vises i resultatene til søkemotoren.
    • Nøkkelord: En liste med nøkkelord (maksimum 500 tegn) som beskriver innholdet og formålet med nettstedet.
  9. Hvis domenet ditt har domenebeskyttelse , må du verifisere identiteten din. Hvis totrinnsverifisering (2SV) er slått på i minst 24 timer, skriver du inn koden vi sendte via SMS, eller skriver inn koden fra autentiseringsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.

Vi oppdaterer domenet ditt automatisk til GoDaddy-navneservere hvis de ikke er hos oss. De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.

Relatert trinn

• Hvis du ønsker at www-versjonen av domenenavnet ditt også skal videresende, må du sørge for at ditt www CNAME peker til @.

Mer informasjon

• Når du legger til videresending, blir din @ A-post automatisk oppdatert og låst. Hvis du trenger å endre den, må du først slette videresending.
  • Ikke alle nettsteder kan bli maskert. Hvis ditt maskerte domene viser en tom og hvit side, så må du bytte til Kun videresending. Alternativt kan du be verten din om å tillatte maskering.
  • Konfigurer totrinnsverifisering for best sikkerhet på domenene og kontoen din.
  • Beskytt domenet ditt mot utilsiktet utløp og uautoriserte handlinger ved å legge til eller oppgradere Domenebeskyttelse.