Oppdater Microsoft 365 -kontoen min til Exchange i andre klienter

Hvis du for øyeblikket bruker Microsoft 365 som en POP- eller IMAP -konto, men ønsker å bytte til Exchange, må du endre innstillingene i e -postklienten. Vi anbefaler at du bruker Outlook eller noen av klientene i denne listen . Men hvis du bruker en annen klient, kan følgende veiledning hjelpe deg med å bytte til Exchange -innstillinger.

IMAP

Hvis Microsoft 365 -e -postkontoen din bruker IMAP -innstillinger, blir ting som e -postadressen og mappene dine synkronisert med serveren. Andre vanlige e -postelementer som kalendere og kontakter blir vanligvis ikke synkronisert, så du må sikkerhetskopiere dem før du bytter. Henvend deg til din klientleverandør for instruksjoner.

POP

Hvis Microsoft 365 -e -postkontoen din bruker POP -innstillinger, finnes ting som e -post, mapper, kalendere, kontakter og andre elementer bare på klienten og enheten som brukes til å sjekke e -post. Før du bytter til Exchange -innstillinger, må du sikkerhetskopiere disse dataene for enten å importere eller referere senere. Henvend deg til din klientleverandør for instruksjoner.

Exchange -innstillinger

Når du har sikkerhetskopiert eller eksportert data etter behov, legger du til e -postkontoen din til klienten som Exchange. Noen kunder støtter ikke å legge til den samme kontoen to ganger, så du må kanskje fjerne den eksisterende POP- eller IMAP -kontoen før du legger den til som Exchange. Fjerning av en e -postkonto kan føre til tap av data, så vi anbefaler på det sterkeste at du sikkerhetskopierer dataene dine hvis du bestemmer deg for å gjøre det.

Etter at du har lagt kontoen til kunden din som Exchange, importerer du eventuelle sikkerhetskopierte data om nødvendig. Henvend deg til din klientleverandør for instruksjoner.

Merk: Hvis klienten din ber deg om å angi Exchange -serverinnstillingene dine manuelt, bruker du følgende:

E -post: Microsoft 365 -e -postadressen din
Passord : Microsoft 365 -e -postpassordet ditt
Server : outlook.office365.com (dette er påkrevd)
Domene : Dette kan stå tomt
Brukernavn : Microsoft 365 -e -postadressen din

Min klient støtter ikke Exchange

Hvis klienten din ikke støtter konfigurering av e -post med Exchange, anbefaler vi at du ser på andre klienter som Outlook, Mail for Mac eller Mail for Windows. Du kan også alltid sjekke e -posten din ved hjelp av Outlook på nettet .

Hvis du vil fortsette å bruke din nåværende klient, kan du bruke innstillingene for POP og IMAP for Microsoft 365. Husk at Microsoft avvikler Basic-autentisering i 2023, noe som betyr at Microsoft 365 POP- og IMAP-innstillinger bare vil fungere i klienter som støtter moderne autentisering (klienter som kan bruke flerfaktorautentisering (MFA)) .