Oppgradere eller nedgradere WP Premium Support

Hvis du bruker WordPress Premium Support-kredittene dine for en måned, men har behov for at vi utfører mer arbeid, er det enkelt å oppgradere planen din til ytterligere kreditter.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Finn Premium støtte-delen på Mine produkter-siden, og velg nedover-pilen for å utvide delen.
  3. Velg Alternativer-koblingen ved siden av Administrer-knappen til høyre.
  4. Når en popup-melding dukker opp, velg Tilpass-fanen øverst.
  5. Velg en ny plan for å endre antallet tjenestekreditter du får hver måned.
    velg en ny plan
  6. Velg Kasse-knappen.
  7. Fullfør betalingsprosessen.

Den nye planen din og ytterligere kreditter vil være tilgjengelige for bruk innen et par minutter.