Administrert WordPress Hjelp

Last opp nettstedsfilene dine

Påkrevd: Du vil trenge følgende for å fullføre disse trinnene:
  • En filoverføringsprotokoll (FTP)-app for å flytte nettstedsfilene. Vi anbefaler FileZilla.
  • Hvis WordPress-nettstedet ditt hostes i en Managed WooCommerce Stores-plan, må du konfigurere SFTP-tilgang før du kan koble til med en FTP-app.

Trinn 3 i Overfør WordPress-nettstedet mitt manuelt-serien.

Det er på tide å laste opp nettstedsfilene du lastet ned i det tidligere trinnet – Last ned nettstedsfilene dine. Et stort nettsted med mange bilder eller andre mediefiler vil øke tiden det tar å fullføre opplastingen. Disse trinnene antar at du bruker FileZilla som FTP-app.

1. Koble til det nye WordPress-nettstedet med en FTP-app. (Trenger du hjelp med å koble til med FTP?)
  2. I FileZilla på Lokalt nettsted-siden finner du wp-content-mappen du lastet ned tidligere. Velg mappen. Deretter høyreklikker du (Windows) eller trykker på Control + museknappen (MacOS) og velger Last opp.
    velg mappen du vil laste opp
  3. Du vil se en advarsel om at Målfilen eksisterer allerede. Velg Overskriv, Bruk alltid denne handlingen og Bruk kun for gjeldende kø.
    velg alternativer for overskriving
  4. Velg OK .

Ikke fortsett til det neste trinnet før FTP-appen er ferdig med å laste opp filene dine. Større nettsteder vil ta lenger å laste opp.