Importer produkter fra en CSV -fil

Når du har formatert regnearket for produktinformasjon riktig og lagret det som en CSV -fil, er du klar til å laste den opp til nettbutikken din.

Merk: Bare fysiske produkter kan importeres fra en CSV -fil. Legg til digitale produkter direkte i nettbutikken din. Du kan laste opp opptil 1000 produkter med en Premium -nettbutikk, og 100 med Websites + Marketing Commerce and Commerce Plus -planer og 10 bilder om gangen (men kun ett bilde per produkt under CSV -import). Legg til flere produktbilder i butikken din.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. På instrumentbordet utvider du Butikk og velger deretter Produkter .
  1. Velg Importer/eksporter , deretter Importer .
  2. Velg CSV -fil .
  3. Dra CSV -filen din inn i vinduet eller velg Bla gjennom filer for å finne filen din. Nettstedet ditt vil sjekke filen din for feil.
  4. Hvis det oppdages feil, noter feilene eller last ned feilrapporten. Velg Avbryt for å gå tilbake til produktlisten din. Løs feilene i regnearket, og start deretter importeringen på nytt.
  5. Merk: Feilrapporten teller ikke den første radoverskriften i regnearket. For eksempel vil en feil i den opprinnelige linjen 3 være rad 4 i regnearket (1 overskriftsrad pluss 3 linjer).
  6. Hvis det ikke blir funnet feil, velg Importer .
  7. Merk: Importprosessen er basert på SKU. Hvis du laster opp produkter med SKU -er som allerede finnes, vil du motta et varsel. Velg avmerkingsboksen for å bekrefte at informasjonen fra regnearket skal overskrive informasjonen som for øyeblikket er i nettbutikken din, og velg deretter Importer .
  8. Hvis du har mange produkter, kan det ta en stund før importen er ferdig, så vi sender deg også en e -post når importen er fullført. Du kan vente eller velge OK hvis du vil lukke vinduet.
  9. Hvis vinduet fremdeles er åpent når importen er fullført, velger du Ferdig . Produktene dine blir nå lagt til på Alle produkter -siden.