URL -oppdateringstjeneste

Hvis du har et etablert nettsted som bruker en database (CMS), kan det bli nødvendig å oppdatere alle forekomster av en "gammel" URL til en "ny" URL i databasen. Dette kan skje hvis du kobler til andre nettsteder og disse URL -ene endres. Hvis du oppdaterer databasen din, blir du engstelig, la GoDaddys eksperttjenester gjøre det for deg. Vi oppdaterer URL -ene i databasen din for å sørge for at nettstedet ditt kobler til de riktige stedene.

Merk: For å lære mer om denne tjenesten, ring (480) 463-8824 .

GoDaddy -eksperttjenester

For å lære mer om tjenestene GoDaddy tilbyr, seMenyen Eksperttjenester .