Bruke en SSL med WordPress -administrasjonskontrollpanelet ditt

Du trenger et SSL -sertifikat installert og konfigurert på din delte hostingkonto før du fortsetter med WordPress® -installasjonen. Hvis du ikke har SSL, kan vi hjelpe deg. For mer informasjon, klikk her .

Merk: Hvis du bruker Administrert WordPress, håndterer vi dette automatisk for deg.

For å aktivere WordPress og SSL, må du redigere wp-config.php-filen din. Du kan laste ned denne filen fra kontoen din via FTP eller bruke FTP -filbehandleren i kontoen din. For mer informasjon, se .

Å bruke en SSL med WordPress -kontrollpanelet

1. Ved hjelp av redigeringsprogrammet til hostingkontoen din, åpner du WordPress-installasjonens wp-config.php- fil.
  2. Velg wp-config.php- filen din, og klikk deretter Rediger .
  3. Finn følgende linje:
    /* Det er alt, stopp redigeringen! Glad blogging. */
  4. Skriv rett over den, skriv disse to linjene:
    define ('FORCE_SSL_ADMIN', true);
    define ('FORCE_SSL_LOGIN', true);

Så, etter at du er ferdig med å redigere, bør wp-config.php-filen se slik ut:

define ('FORCE_SSL_ADMIN', true);
define ('FORCE_SSL_LOGIN', true);
/* Det er alt, stopp redigeringen! Glad blogging. */

Nå når du logger på administrasjonssiden din, bør du se https i nettleserens adresselinje.