Gå direkte til hovedinnholdet

Arbeids-e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Bruker e -post med domener hostet andre steder

For å bruke e -posten vår når domenenavnet ditt hostes av et annet selskap, må du peke MX -postene dine til oss. MX -poster er plassert i DNS -sonefilen din og direkte e -postmeldinger som blir sendt til domenenavnet ditt til e -postleverandøren din. Hvis MX -oppføringene ikke peker til e -postleverandøren din, kan du ikke motta e -post.

Først må du finne MX -postene dine i Workspace -kontoen .

Neste trinn

Mer informasjon