Legg til meny eller prisliste

Malen for meny/prisliste gir mulighet til å vise detaljer og priser for en rekke produkter eller tjenester. Eksempler: Frokost-/lunsjretter, reisepakker med høydepunkter og priser ved reisemålet, eller til og med sportsarrangementer med starttider og påmeldingsavgifter.

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for Legge til avansert funksjonalitet i Nettstedbygger

1. Gå til GoDaddy
produktside .
  • Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  • Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  • Gå til siden og stedet du vil legge til en meny eller prisliste, og legg til en del .
  • Søk etter Meny/prisliste -delen.
  • Velg et oppsett i panelet Meny/prisliste.
  • Når bekreftelsen Del lagt til vises, begynner du å tilpasse alternativene dine i Meny/prisliste -delen.
    Tilpass oppføringene dine

Felt og knapper i panelet Meny/prisliste

• Tittel : Angi en tittel som kort beskriver menyen eller prislisten din.
    • Legg til kategori : Klikk på knappen for å opprette flere kategorier, én om gangen.
    • Første/andre kategori : Klikk på hver knapp for å endre kategoriens navn og beskrivelseslinje. (Slett plassholderteksten hvis du ikke vil at en beskrivelseslinje skal vises.)
    • Fotnote : Angi en fotnote, som kan være hva du vil, for eksempel en restaurants retningslinjer for tips og prislister. (Slett plassholderteksten hvis du ikke vil at en fotnote skal vises.)
    • Slett kategori : Klikk på knappen nær bunnen av panelet for å fjerne en valgt kategori.
  • For å endre detaljene til et element, for eksempel pris, velger du en kategoriknapp og deretter elementets knapp. Når du tilpasser teksten , har du også muligheten til å koble til en annen side, URL, telefonnummer, e -post eller produktkategori. (Velg Legg til element for å opprette et nytt element.)
  • Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.
  • Mer informasjon