Bruke gratis midlertidig domenevalidering (DV) SSL

Extended Validation (EV) SSL -sertifikater har en omfattende vurderingsprosess, men et Domain Validation (DV) SSL -sertifikat kan bli godkjent og utstedt raskt. Bruk det gratis DV -sertifikatet til å sikre nettstedet ditt mens du venter på at EV -sertifikatforespørselen din skal bli godkjent.

Slik bruker du gratis midlertidig DV -sertifikat

1. Be om EV -sertifikat. SeForespørsel om SSL-sertifikatet mitt .
  2. Gå tilbake til kontoen din og be om DV -sertifikatet. SeForespørsel om SSL-sertifikatet mitt .
  3. Sjekk e -posten din. Autorisasjonsforespørselen sendes til den administrative kontakten for domenenavnet. Følg instruksjonene for å bekrefte DV -sertifikatet ditt.
  4. Når DV -sertifikatet ditt er godkjent og utstedt, installerer du det på nettstedet ditt:
    • Hvis du valgte Netthotell, Grid -hosting, Nettstedbygger, Hurtighandlevogn eller Dream -nettsted da du ba om fornyelse, installerer vi automatisk sertifikatet ditt.
    • Hvis du valgte Tredjeparts eller Dedikert server eller Virtual Private Server (VPS) uten enkelt kontrollpanel , sjekk e -posten din fra oss for mer informasjon om å installere det fornyede sertifikatet på serveren din. Du må laste ned og installere begge sertifikatfilene. SeInstallere SSL-sertifikatet mitt for installasjonsinstruksjoner.
  5. Når EV -sertifikatet er godkjent og utstedt, installerer du det for å overskrive DV -sertifikatet. Du trenger ikke å avinstallere eller kansellere DV -sertifikatet.

Når du installerer EV -sertifikatet, slettes gratis DV -sertifikatet automatisk fra kontoen din. Hvis EV -sertifikatet ikke er utstedt innen utløpet av det første sertifikatets periode, vil DV -sertifikatet automatisk fornyes.

Merk: Å kansellere søknaden om EV -sertifikat kansellerer også det gratis DV -sertifikatet.