Utføre en Søkerute i Mac OS X

Hvis du kjører Mac® OS X, kan du bruke Nettverksverktøy -applikasjonen, som er inkludert i Mac OS X, for å kjøre søkeruten.

Slik utfører du en Søkerute i Mac OS X

1. Start Nettverksverktøy.

Du kan gjøre dette gjennom Mac OS X Spotlight ved å taste inn Nettverksverktøy, og deretter klikke på Topptreff.

2. Klikk på Søkerute.
  3. Angi domenenavnet du ønsker å utføre en søkerute på:
    • f.eks. – email.coolexample.com
  4. Klikk på Spor.
  5. Velg resultatene, så høyreklikker du og velger Kopier eller trykk på COMMAND+C for å kopiere teksten.
  6. Lim teksten inn i et tekstredigeringsprogram (TextEdit osv.) og lagre filen.