Vær vert for en blogg på mitt nettsted

By adding a blog to your website, you can quickly post new content to engage visitors. Daily tips, eye-catching photos, tasty recipes, or industry insights — blog items don't need to be long. Frequency counts more than perfection: The point is to make your site stand out in the digital crowd. (The blog feature supports only English.)

Merk: Hvis du ganske enkelt vil opprette en kobling til en blogg på et annet nettsted, se

.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på den grønne pluss-knappen for å legge til en del på siden.
    Klikk på den grønne pluss-knappen
  4. Klikk på Blogg-panelet.
    klikk på Blogg
  5. Klikk på oppsettet du ønsker å bruke.
    velg layout
  6. Etter en kort visning av bekreftelsen, klikk på Min blogg for å begynne å tilpasse blogginnstillingene.
  7. Pass på at du velger Min New Website Builder-blogg, og, hvis du vil, endre Inndelingstittel. I layouter der det er tilgjengelig, kan du legge til en Seksjonsintroduksjon.
    endre innstillinger

Merk: Du kan når som helst klikke på pilen Endre layout for å velge et annet alternativ.

8. Når du er ferdig, klikk på Administrer blogg for å begynne oppretting av blogginnlegg.
    Klikk på Administrer blogg