Valgmulighetene dine vedrørende dataene vi samler inn

(Gå tilbake til personvernsenter)

Vi gir deg verktøyene du trenger for å kontrollere kontoinformasjonen, og veiledning i hvordan du bruker dem. Det er bare å åpne kontoen din eller kontakte oss slik:

• Se og oppdater kontoinformasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer og faktureringsadresse.
  • Se og oppdater kontaktpreferansene for mottak av konto- og produktrelaterte meldinger og markedsføringskommunikasjon.

Finn ut mer om kontosenterfunksjoner som støtter GDPR.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, problemer med eller klager på personvernpolicyen eller tjenesterutinene våre, kan du kontakte vårt personvernombud via e-post på privacy@godaddy.com.

Du kan også kontakte oss på en av følgende måter:

• Per post: Attn: Office of the Data Protection Officer, 2155 E Warner Rd, Tempe, AZ 85284 USA, eller for kunder etablert i EØS, Attn: Legal, Office of the DPO, 5th Floor, The Shipping Building, Old Vinyl Factory , 252-254 Blyth Road, Hayes, UB3 1HA
  • Per telefon: Velg ett av våre kundestøttenumre

Vi vil besvare alle forespørsler, spørsmål eller anmodninger innen tretti (30) dager.

Datatilsynsmyndighet

Dersom du er innbygger i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) og mener at vi forvalter dine personopplysninger som er underlagt personvernforordningen (General Data Protection Regulation – GDPR), kan du rette spørsmål eller klager til den lokale tilsynsmyndigheten vår eller vår overordnede tilsynsmyndighet, den britiske Information Commissioner's Office, slik dette er oppgitt nedenfor:

https://ico.org.uk

Information Commissioner's Office

Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire, SK9 5AF, Storbritannia

Telefon: 0303 123 1113