Vanlige spørsmål

All informasjonen du trenger for å komme i gang, bruke og forberede informasjonen din for avgiftsdag med Get Paid and Online Bookkeeping, finnes i Hjelp på Get Paid and Online Bookkeepings kundestøtte -nettsted .

For å få deg i riktig retning, her er noen av de mest vanlige spørsmålene:

Hvordan kobler jeg ytterligere kontoer til Get Paid and Online Bookkeeping?
Da du registrerte deg for Get Paid and Online Bookkeeping, ble du bedt om å koble til en konto. Hvis du vil koble til flere kontoer, går du til fanen Koblede kontoer og klikker på Legg til en konto.

Hvilke data vil jeg få fra de koblede kontoene mine?
Get Paid and Online Bookkeeping importerer data fra en rekke partnere. Å holde styr på hvem som importerer hva og fra når, kan bli forvirrende. Denne artikkelen gir deg et raskt og enkelt referanseark.

Hvordan får jeg flere historiske data fra de koblede kontoene mine?
Mengden data tilgjengelig fra hver konto er forskjellig. For å få et fullstendig historisk kvartal eller år for kontoene dine, kan du manuelt importere transaksjoner til Get Paid and Online Bookkeeping.

Hvilke typer transaksjoner går inn under Overføring -kategorien?
Overføring inn og overføring ut, og et par andre kategorier, representerer transaksjoner som ikke er forretningsmessige og som ikke påvirker resultatet. Denne artikkelen forteller deg hva du trenger å vite.

Hvordan importerer jeg en CSV -fil til Get Paid and Online Bookkeeping?
Det er enkelt å laste opp en riktig formatert CSV til Get Paid and Online Bookkeeping ved hjelp av importøren. Du må laste opp utgiftene og inntektene separat.

Hvordan får jeg ut (eksportert) dataene mine ut av Get Paid and Online Bookkeeping?
Du kan laste ned transaksjonene dine til en CSV -fil, og som alle flotte ting, er det tre måter å gjøre det på. I denne artikkelen forteller vi deg hvordan. Valget er ditt.

Hvordan kan jeg endre e -postinnstillingene mine?
Du kan endre innstillingene for Get Paid and Online Bookkeeping -nyhetsbrev og spørreundersøkelser, i tillegg til å angi hyppigheten av Kontosammendrag -e -poster.

Hvordan endrer jeg e -postadressen eller passordet mitt?
Enten du får tilgang til kontoen din via outright.com eller eBay, kan du endre e -postadressen eller kontopassordet ditt under Profil og innstillinger.

Hvordan sletter (fjerner jeg koblingen eller fjerner) en konto fra Get Paid and Online Bookkeeping?
Hvis du sletter eller fjerner tilknytningen til en konto, fjernes alle transaksjoner tilknyttet den kontoen. Så før du sletter noe, bør du laste ned Get Paid and Online Bookkeeping -dataene dine.

Kan jeg ekskludere visse kontoer fra å importere til Get Paid and Online Bookkeeping?
Som standard importeres alle kontoene dine i en gitt bank til Get Paid and Online Bookkeeping når du kobler til kontoen din. Du kan imidlertid ekskludere kontoer som ikke er forretningsrelaterte.

Hvordan kansellerer jeg kontoen min?
Hvis du kansellerer kontoen din permanent, slettes dataene dine. Før du sletter kontoen din, anbefaler vi at du laster ned transaksjonene dine til en CSV -fil.

Vi håper dette hjelper! Hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du gå til help.bookkeeping.godaddy.com .