Hva er CashParking®?

CashParking® er en tjeneste som lar deg tjene penger på dine parkerte domenenavn. Hvis du knytter domenene dine til CashParking®-kontoen din, plasserer vår reklamepartner kontekstrelevante annonser på siden din.

Hver gang en besøkende klikker på en annonse som vises, mottar du en andel av den genererte klikk-inntekten basert på CashParking®-planen din (60-80% av de genererte inntektene). Beløpet du mottar og prisen du betaler for CashParking® -tjenesten, avhenger av planen du velger.

Velg et spørsmål for å se svaret:

Hvordan genereres inntektene?

Gjennom våre annonseringspartnere plasserer vi innholdsrelevante annonser på dine parkerte CashParking® -domenenavn. Hver gang en besøkende klikker på en av annonsene som vises på siden, betaler annonseringspartnerne våre et visst beløp. Disse inntektene fordeles mellom tjenesteleverandøren og domeneeieren, i samsvar med gjeldende inntektsdelingsplan. For eksempel mottar CashParking® -kunder som registrerer seg 80% av Premium -planen for inntekter 80% av den genererte inntekten, mens de resterende 20% går til tjenesteleverandøren.

Den faktiske inntekten som genereres når en besøkende klikker på en annonse, varierer og bestemmes av den spesifikke annonsen som besøkende klikket på. En rekke faktorer definerer hvilke annonser som vises på siden din, inkludert kvaliteten på domenet ditt og mengden og arten av trafikken siden din mottar.

Merk: CashParking® -inntekter rapporteres med en forsinkelse på opptil 48 timer. Denne forsinkelsen sikrer at inntektene som vises i CashParking® -kontoen din viser din faktiske inntekt, i stedet for et generisk anslag.

Tilbake til toppen

Hvordan får jeg betalt for CashParking® -provisjonen?

Du har flere alternativer for betalingsmetoder. Du kan velge å godta ACH, eCheck, PayPal eller bankoverføring (nasjonal eller internasjonal i USD) fra SmartName. Hver betalingsmåte har et påkrevd minimumsinntekt og tilhørende betalingsgebyr. Sjekk ut våre retningslinjer for betalingsmottakerkonto for mer detaljert informasjon.

BetalingsmetodeMinimumsinntektBetalingsgebyr*
ACHUSD $ 10,00USD $ 0,90
eKontrollUSD $ 25,00USD $ 5,00
PayPalUSD $ 25,00USD $ 0,10
Bankoverføring (internasjonal)USD $ 25,00USD 26,00
Bankoverføring (innenlands)USD $ 25,00USD $ 15,00

*Gebyrer kan variere for internasjonale betalinger etter land og betalingsmetode. Alle internasjonale betalinger er underlagt en valutakurs på 3%.

Tilbake til toppen

Hva er klikksvindel?

Klikk-svindel er et vanlig problem i nettbaserte pay-per-click-annonseringsprogrammer. Det er handlingen med å klikke på nettannonser med det formål å generere en uredelig eller ugyldig kostnad per klikk som øker nettstedseiernes fortjeneste. Ugyldige klikk kan genereres ved manuell handling eller gjennom automatiserte verktøy som etterligner manuell handling.

Vi overvåker all CashParking-relatert trafikk for klikk-svindel og iverksetter passende tiltak. Hvis klikk blir funnet å være ugyldige eller falske, vil vi iverksette tiltak, til og med suspensjon eller avslutning av en CashParking® -konto.

Tilbake til toppen

Kan jeg legge til et domenenavn som er registrert et annet sted i CashParking®?

Helt klart! Du kan legge til et hvilket som helst registrert domene i CashParking® -kontoen din. Hvis du legger til domener som ikke er registrert med GoDaddy, må du endre navneserverne på domenet ditt gjennom din nåværende registrator til CashParking® -navneserverne:

• ns01.cashparking.com
  • ns02.cashparking.com

Tilbake til toppen

Hvor mange domener kan jeg knytte til en CashParking® -konto?

Du kan knytte et ubegrenset antall domenenavn til CashParking® -kontoen din, og du kan legge til opptil 500 domener om gangen. Fordi du kan knytte et ubegrenset antall domener til en CashParking® -konto og på en enkel måte spore og administrere alle gjennom den ene kontoen, trenger du bare én CashParking® -konto.

Tilbake til toppen

Hva er CashParking® -domenestatusene, og hva betyr de?

Du kan oppleve følgende domenestatuser oppført i CashParking® -kontrollpanelet:

• Venter : Domenet er sendt og er i ferd med å løses til CashParking® -navneserverne.
  • Venter på gjennomgang : Domenet er sendt inn og vurderes for øyeblikket for å kvalifisere seg for CashParking®. Domenet ditt skal behandles innen 72 timer.
  • Aktiv : CashParking® er aktiv for det aktuelle domenet. Domenet er sendt og blir løst til CashParking® -navneserverne.
  • Ikke kvalifisert : Domenet du har sendt inn har blitt gjennomgått og er ikke kvalifisert for CashParking®. Årsaker til kvalifisering kan være på grunn av, men er ikke begrenset til, potensiell bekymring for varemerker, et kvalifiseringskrav fra våre leverandører av oppstrøms feed eller domeneeierskap.
  • Feil : Det ble gjort et forsøk på å legge til et domene som ikke er knyttet til kundekontoen din fordi domenet er registrert hos oss under et annet kundenummer. Hvis du støter på denne feilen og er den juridiske eieren av domenet, logger du på kontoen som inneholder domenet og legger det til i CashParking® -kontoen.
  • Fjernet : Du fjernet domenet fra CashParking® -kontoen din, eller domenet hadde statusen Ventende i mer enn sju dager, og vi satte det til Fjernet -status.

Tilbake til toppen

Hvorfor vises ikke annonser på CashParking® -nettstedet mitt?

Manglende visning av annonser på CashParking® -nettstedet ditt kan være forårsaket av ulike problemer, for eksempel:

• Ny konto : Nye kontoer viser ikke annonser umiddelbart. Kontoen din kan fremdeles konfigureres i påvente av gjennomgang av domenene du har lagt til.
  • Feil navneservere : Sørg for at domenenavnet ditt er konfigurert med CashParking® -navneserverne.
  • Upassende domener : Annonser kan ha blitt blokkert på grunn av at domenenavnet ditt ikke passer. Dette vil vanligvis resultere i statusen "Fjernet" for domenenavnet ditt i CashParking® -kontrollpanelet.
  • Utløpt medlemskap : Hvis CashParking® -kontoen din utløper, blir alle domener automatisk fjernet fra CashParking® -kontoen.

Tilbake til toppen

Hvorfor mottok jeg en feilmelding da jeg la et domenenavn til CashParking® -kontoen min?

Det kan oppstå problemer når du legger til domener i CashParking® -kontoen din. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til:

• Noen domener støttes for øyeblikket ikke av CashParking® og kan ikke legges til i kontoen din.
  • Domenet er for øyeblikket aktivt i en annen CashParking -konto. Et domene kan ikke tilknyttes mer enn én CashParking -konto om gangen.
  • Kontoen ble suspendert fordi den brøt kontraktsavtalen for CashParking® . Du kan logge på CashParking® og få tilgang til rapporter, men du kan ikke legge til eller administrere domener. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med kundestøtte.
  • CashParking® -abonnementet ditt utløp. Når abonnementet utløp, ble kontoen din suspendert og vil bli kansellert hvis den ikke blir fornyet.

Tilbake til toppen

Hvorfor blir CashParking® -kontoen min suspendert?

Vi suspenderer CashParking® -kontoer når vilkårene for bruk av CashParking® er brutt. Du vil motta et e -postvarsel som forklarer suspensjonen, og du vil se et varsel i CashParking® -instrumentbordet.

Når CashParking® -kontoen din har blitt suspendert, kan vi ikke fjerne denne suspensjonen, og du vil ikke kunne bruke CashParking® -tjenestene gjennom oss eller våre partnere. Hvis kontoen din er suspendert, kan du fremdeles få tilgang til CashParking® -instrumentbordet, men de fleste funksjoner blir deaktivert.

Tilbake til toppen