Vanlige spørsmål om hvordan man flytter e-post til Office 365

Dere sa at dere kommer til å oppdatere min nye Office 365-konto med e-postadressen fra den gamle Go Daddy-kontoen – hva mener dere med det?

Det er et par ting som vil skje bak kulissene for å få e-posten din flyttet over:

1. Den nye Office 365--innboksen din er opprettet.
  2. E-posten din vil bli flyttet over til Office 365.
  3. Deretter vil MX-postene dine bli oppdatert slik at all ny e-post blir sendt til Office 365.

Når MX-postene peker mot riktig sted, sørger vi for at all din nye e-post går til Office 365-kontoen din, og det vil bli sendt en e-post som sier ifra til deg at Office 365-kontoen din er klar!

For mer informasjon om MX-poster, se

Hvor lenge vil det ta å flytte e-postadressen min?

Resultatene vil variere basert på størrelsen på innboksen, men oppgraderingen bør være ferdig innen 48 timer. Men du kan fremdeles bruke GoDaddy-e-postadressen under oppgraderingsprosessen uten avbrudd.

Hvordan får jeg tilgang til min nye Office 365-konto?

Du kan få tilgang til Office 365-kontoen din via:

• Outlook Web App (OWA)
  • En e-postklient på datamaskinen din (f.eks. – Outlook, MacMail, Thunderbird)
  • Et nettbrett
  • En telefon

Slik logger du på innboksen din via OWA

1. Gå til email.coolexample.com, dercoolexample.com er domenenavnet til e-posttjenesten din.
  2. Skriv inn e-postadresse og passord, og trykk deretter Logg inn.

Hva gjør jeg nå som jeg er i OWA? Det ser så annerledes ut enn den gamle e-posten min.

Vi har et flott utvalg av hjelpeartikler på Støttesidenvår.

Microsoft har også mange hjelpeartikler tilgjengelig på office.microsoft.com. Referer til deres artikler om Hvordan komme i gang med Outlook Web App

Du nevnte e-posten min, hva med kontaktene og kalenderelementene mine?

All din gamle e-post vil bli flytte til den nye kontoen din, sammen med alt som kommer inn i fremtiden. Kontaktene dine og kalenderen din vil ikke bli flyttet over automatisk, men det finnes en enkel måte å flytte kontakter på, vist nedenfor.

Hvordan eksporterer jeg kontaktene mine fra GoDaddy-e-postadressen min?

Først må du eksportere adresseboksen din fra Workspace-e-post.

Deretter må du importere CSV-en inn i OWA.

Slik importerer du kontaktene dine inn i Outlook Web App (OWA)

1. Gå til email.coolexample.com. Der coolexample.com er navnet på e-postens domene.
  2. Skriv inn e-postadresse og passord, og trykk deretter Logg inn.
  3. Fra appvelgeren velger du Personer.
  4. Fra Innstillinger-menyen velger du Alternativer.
  5. I Personer -delen til venstre klikker du på Importer kontaktene dine.
  6. Finn CSV-filen du eksporterte fra Workspace-e-post, og klikk deretter på Importer.
Hva skjer med kalenderbegivenhetene mine?

Kalenderbegivenhetene fra GoDaddy må opprettes på nytt i Office 365. Det vil ikke bli inkluder i denne prosessen

Vil jeg miste tilgang til GoDaddy-e-posten min så snart jeg begynner å oppgradere til Office 365?

Nei. GoDaddy-e-postkontoen din vil være tilgjengelig helt til du avslutter kontoen eller ikke fornyer den.

MERK: Hvis du bruker det samme brukernavnet på både Office 365-kontoen og den gamle GoDaddy-kontoen din, brukes automatisk passordet du angav da du konfigurerte Office 365 for din eksisterende GoDaddy-e-postkonto.

Hva med mine andre GoDaddy-applikasjoner, som Kalender, Nettlagring og Faks gjennom e-post?

GoDaddy Kalender, Nettlagring og Faks gjennom e-post vil fremdeles være aktive når du oppgraderer til Office 365.

MERK:Hvis du bruker det samme brukernavnet på både Office 365-kontoen og den gamle GoDaddy-kontoen din, brukes automatisk passordet du angav da du konfigurerte Office 365 for dine eksisterende GoDaddy-kalender,- nettlagring- og faks gjennom e-post-applikasjoner.

Vil kundene mine fremdeles være i stand til å kontakte meg gjennom e-post under oppgraderingsprosessen og etter at den er ferdig?

Ja! Under oppgraderingsprosessen kan du fortsette å bruke GoDaddy-e-posten din uten avbrudd. Når du mottar en e-post som sier at oppgraderingen er fullført, vil de nye meldingene dine begynne å gå inn på din nye Office 365-konto.

Hva skjer når jeg går inn på WCC og prøver å bruke e-postkreditt på et overført domene?

Det er for øyeblikket ikke mulig å bruke e-postkreditt på et overført domene. WCC forhindrer kunder i å sette opp en e-postkreditt på et domene som er blitt overført.

Er det alt? Er alt klart for meg til å begynne å bruke den nye Office 365-e-postkontoen min? Hva med min gamle e-postkonto?

Alt er klart med den nye kontoen din.

For mer informasjon om Office 365, se vår Sett opp e-postkontoen min

MERK: Når oppgraderingen er fullført, må du avslutte din gamle GoDaddy-e-postkonto.

Slik avslutter du den gamle GoDaddy-e-postkontoen din.

1. Logg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Pluss-tegnet (+) for å utvide e-postdelen.
  3. Klikk på Alternativer, og klikk deretter på Avslutt denne kontoen.

Hvis du ønsker å be om en refusjon for gjenstående tid / kreditt på den gamle GoDaddy-e-postkontoen din, tar du kontakt med GoDaddy-støtte.