Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Vanlige spørsmål om plugin -modulen WooCommerce kunde/bestilling/kupong CSV -eksport

Nedenfor kan du finne informasjon om vanlige tilfeller og problemer, samt hvordan du bedre kan bruke plugin -modulen WooCommerce kunde/bestilling/kupongeksport.

Velg et spørsmål for å se svaret:

Svar på vanlige spørsmål

Kan refusjon eksporteres?

Ja, utvidelsen er kompatibel med refusjoner og vil bruke et forhåndsdefinert eller tilpasset format, avhengig av om følgende felt er lagt til:

• refunded_total: Refusjonsbeløpet.
  • Item_refunded: Beløpet en spesifikk vare i bestillingen har blitt refundert.
Tilbake til toppen

Er kundenes merverdiavgiftsnummer tilgjengelig i ordreeksport?

Det er ikke mulig som standard, men bruk av WooCommerce Taxamo- eller EU VAT Number -utvidelser vil sikre at kundens MVA -nummer som oppgis i bestillinger også vil bli inkludert i envat_number kolonnen i ordreeksportene.

Tilbake til toppen

Hvorfor er det brukere som mangler fra kundene mine som eksporteres?

En registrert bruker må først plassere minst én bestilling før de blir anerkjent som en "kunde" og vises i Kunde -eksporten.

Tilbake til toppen

Kan kolonner dupliseres i et egendefinert eksportformat?

Nei, kolonner fungerer som nøkler for kolonneoverskriftene, så alle duplikatkilder vil bli fjernet for å sikre at det ikke er noen problemer med den genererte eksporten.

Tilbake til toppen

Kan Eksporter status -kolonnen fjernes fra Bestillinger eller Brukere -sidene?

Selvfølgelig! Hvis du går til Skjermalternativ -sidene øverst på disse skjermbildene, kan du justere hvilke kolonner som vil være synlige.

Tilbake til toppen

Kan jeg eksportere serielle data?

Ja, serielle data kan eksporteres i seriell form. For å legge til egendefinerte metaer , kan du opprette et egendefinert format og bruke alternativet Inkluder alle meta .

Tilbake til toppen

Hvorfor er det ingen ledende nuller i Excel -eksporten min?

Excel skjuler ledende nuller som standard. Dette sees oftest med postnummer som "01234" - Excel skjuler det første nullpunktet og viser "1234". For å gjøre ledende nuller synlige i eksporten, konfigurerer du Excel til å formatere kolonnen som tekst .

Tilbake til toppen

Hvordan kan jeg få fremmede tegn og spesialtegn til å vises riktig i Excel?

Dette skjer på grunn av et problem med kodingen som brukes av Excel. For å fortsette må vi tvinge Excel til å bruke UTF-8-koding for å gjengi disse tegnene riktig ved å legge denne kodebiten til nettstedet ditt:

Advarsel: Sørg for at du vet hvordan du trygt kan legge til egendefinert kode til nettstedet ditt før du fortsetter.
add_filter( 'wc_customer_order_csv_export_enable_bom', '__return_true' );
Merk: UTF-8-tegn støttes ikke i Excel for Mac, så aksent- eller spesialtegn skikkelig. Andre programmer du kan prøve å bruke er:
Tilbake til toppen

Hvorfor vises alle dataene mine i en enkelt kolonne i Excel?

En vanlig årsak til dette problemet er fordi datamaskinen din kan være konfigurert til å bruke en annen skillelinje enn standard komma. Vanligvis kan semikolon brukes som et alternativ. Avgrensere kan oppdateres i eksportformatet ditt.

Tilbake til toppen

Kan produkttillegg i XML-filen skilles fra hverandre slik at de blir enklere?

For øyeblikket støttes ikke denne evnen for XML -eksport. Alternativt er en kodebit tilgjengelig som skal fungere for de fleste butikker.

Advarsel: Sørg for at du vet hvordan du trygt kan legge til egendefinert kode til nettstedet ditt før du fortsetter.
Tilbake til toppen

Hvordan kan jeg endre tegnsettingen eller XML -versjonen?

Standardinnstillingene skal fungere for de fleste nettsteder, men du kan brukewc_customer_order_export_suite_format_definition filter for å filtrere tegnskoding, frittstående definisjon, XML -versjon eller andre formatdefinisjoner. Du kan bruke dette som en prøveutdrag for å komme i gang.

Advarsel: Sørg for at du vet hvordan du trygt kan legge til egendefinert kode til nettstedet ditt før du fortsetter.
Tilbake til toppen