Vanlige spørsmål om sikkerhetskopiering

Sikkerhetskopiering av nettsted er en tjeneste vi tilbyr for å gjøre det mulig for kundene våre å sikkerhetskopiere nettstedet sitt via FTP eller SFTP. Her er noen vanlige spørsmål om denne tjenesten.

SP: Jeg har endret FTP-passordet mitt, men nå svikter sikkerhetskopieringen.

Svar: Oppdater ganske enkelt FTP-passordet ditt i instrumentbordet for sikkerhetskopieringen.

SP: Er det størrelsesgrense på sikkerhetskopiene?

Svar: Vi har en størrelsegrense på 4 GB per fil.

SP: Hvordan fungerer sikkerhetskopieringen?

Svar: Når du først registrerer deg for sikkerhetskopiering av nettstedet ditt, tar vi en komplett sikkerhetskopi av nettstedet ditt. Deretter identifiserer vi nye og endrede filer på en daglig basis, og sikkerhetskopierer kun disse trinnvise endringene for å opprette den fulle daglige sikkerhetskopien din.

SP: Kan jeg bruke sikkerhetskopiering av nettsted hvis nettstedet mitt er hostet med et selskap utenfor GoDaddy?

Svar: Ja. Du må oppgi FTP-informasjonen din, men vi kan sikkerhetskopiere nettstedet ditt selv om det er hostet et annet sted.