|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Veiledning for Fotoalbum

Fotoalbum er et eldre produkt og kan ikke lenger kjøpes. Hvis du trenger hjelp med den aktive Fotoalbum -kontoen din, finner du svar i denne nedlastbare filen:

Fotoalbumveiledning

Merk: Hvis du vil legge ut bilder på nettet eller bygge et nytt nettsted, sjekk ut vår nyeste Nettstedbygger .


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.