Veksle mine personvern for domener-innstilinger

Domener som er registrert hos GoDaddy er automatisk aktivert med Basic personvernbeskyttelse. Dette begrenser synligheten av all kontaktinformasjon for domenet i GoDaddys offentlige WHOIS-katalog, unntatt organisasjonen, land og landets politiske underavdeling (dvs. stat, provins, land osv.). Hvis du må verifisere eierskap av domenet, trenger du ikke å fjerne personvernbeskyttelse. Legg i stedet til en TXT-oppføring. Hvis du velger å deaktivere dine personvern for domener-innstillinger, vil all kontaktinformasjon som er knyttet til domenet være offentlig synlig.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt fra listen for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Rull ned til Personverninnstillinger og velg Deaktiver personvern.

Merk: Hvis personvern allerede er deaktivert på domenet ditt, kan du aktivere det igjen ved å velge Aktivere personvern.

4. Gjennomgå endringene for hvordan kontaktinformasjonen din vil vises i GoDaddys offentlige WHOIS-katalog, deretter velger du Fortsett.
  5. Merk av i boksen ved siden av Jeg godtar å eksponere kontaktinformasjonen min i GoDaddys offentlige WHOIS-katalog og velg Fortsett.

Merk: Hvis du har Ownership Protection på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Vi sender verifiseringskoden via SMS eller en godkjenningsapp hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert i over 72 timer. Ellers sender vi et engangspassord til domeneregistrantens e-postadresse.

Du vil se en Vellykket-bekreftelse når personverninnstillingene dine er blitt oppdatert. Det kan ta 24 timer før disse endringene gjenspeiles fullt ut i GoDaddys offentlige WHOIS-katalog.

Relaterte trinn

• Er du interessert i å legge til mer beskyttelse til domenenavnet ditt? Du kan oppgradere domenebeskyttelsen for å sikre domenene dine ytterligere.