Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Velg alternativ til alternativet etter at du har flyttet til Microsoft 365

En catch-all-e-post er en konto som samler meldinger adressert til en feilstavet eller en ikke-eksisterende e-postadresse på domenenavnet ditt. Det kan resultere i levering av uønsket e -post, inkludert søppelpost. For å hindre risikoen for phishing-angrep og andre sikkerhetstrusler, tillater eller støtter Microsoft 365 ikke fang-all-e-post .

Hvis du brukte en catch-all med Workspace Email, vil det ikke lenger fungere etter at du har flyttet til Microsoft 365. Du kan velge mellom flere av Microsoft 365s eksisterende funksjoner som et alternativ (vi anbefaler dette alternativet på det sterkeste) eller fortsette til resten av artikkelen for å sette opp en opplevelse som simulerer en catch-all-e-post.

Bruk noe av det følgende som et tryggere alternativ til en catch-all-e-post :

• Alias : Opprett en adresse som sender all e -post til en annen innboks du selv velger. Hvis for eksempel adressen din er jane@coolexample.com , og du oppretter aliaset sales@coolexample.com , går all e -post som sendes til enten jane@ eller sales@ automatisk til jane@coolexample.com . Opprett et alias .
  • Distribusjonsgruppe : I stedet for å kontakte individuelle mottakere, send en e -post til en gruppe mennesker, for eksempel en avdeling eller et team som jobber med et prosjekt. Når du sender e -post til distribusjonsgruppen, mottar hvert medlem den. Opprett en distribusjonsgruppe .
  • Delt postboks : Gi en gruppe mennesker muligheten til å lese og sende meldinger fra en vanlig e -postadresse. Du kan for eksempel konfigurere den delte postboksen spørsmål@coolexample.com slik at ansatte som har tilgang kan motta og svare på meldinger fra den. Opprett en delt postboks .

Eller lag en opplevelse som simulerer en catch-all-e-post :

Hvis virksomheten din trenger fangst-all e-post, kan en administrator opprette en lignende opplevelse der e-post sendt til et av kontoens domener går til en enkelt postboks. Husk at Microsoft ikke støtter catch-all-e-post, og vi anbefaler å bruke ett av alternativene ovenfor i stedet.

Påkrevd: Sørg for at du bruker det nye Exchange -administrasjonssenteret før du fortsetter. For å gå til den nye EAC, velger du Prøv det nå i banneret øverst på siden.
nytt Exchange -administrasjonssenter -banner

Trinn 1: Endre domenestatus

Først må du endre domenestatus slik at den godtar meldinger til mottakere som ikke allerede finnes i organisasjonen din og som ikke er gyldige brukere.

1. Logg på Exchange -administrasjonssenteret . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg E -postflyt i menyen på venstre side, og velg deretter Aksepterte domener .
    velg e -postflyt og deretter godtatte domener
  3. Velg domenenavnet ditt. En meny åpnes på høyre side. Hvis menyen ikke åpnes, må du sørge for at du valgte selve domenet, og ikke avmerkingsboksen ved siden av det.
  4. Velg Internt relé på høyre side.
    velg internt relé
  5. Velg Lagre . Du vil se en vellykket melding når domenet ditt er oppdatert.
    Påkrevd: Hvis du har flere domener i Microsoft -e -postplanen din, blir de oppført på Accepterte domener -siden. Du må endre hvert domene du ønsker å arbeide med catch-all-e-posten til Internal Relay .

Trinn 2: Opprett en delt postboks

Deretter oppretter du en delt postboks for å sjekke e-post fanget av catch-all.

1. I menyen på venstre side av siden velger du Mottakere og deretter Postbokser . Det er ikke sikkert du trenger å velge Mottakere hvis du nettopp byttet til det nye Exchange -administrasjonssenteret.
    velg mottakere og deretter postbokser
  2. Velg + Legg til en delt postboks .
  3. Skriv inn følgende:
    • Visningsnavn : Dette er hva mottakerne vil se når de mottar e -post fra denne adressen.
    • E -postadresse : Gi e -postadressen catchall før @, og velg deretter domenet ditt fra listen.
    • angi informasjon om delt postboks
  4. Velg Opprett . Du ser en vellykket melding når den delte innboksen er opprettet. Det kan ta omtrent 15 minutter før den delte postboksen blir tilgjengelig.

Trinn 3: Opprett en dynamisk distribusjonsgruppe

Opprett en gruppe gyldige brukere, slik at e-posten deres fremdeles sendes til dem og ikke går til fangst-alt.

1. Velg Mottakere , og deretter Grupper .
    velg mottakere og deretter grupper
  2. Velg Legg til en gruppe .
  3. Velg Dynamisk distribusjon , og velg deretter Neste .
    Merk: Medlemskapslisten til den dynamiske distribusjonsgruppen oppdateres hvert døgn, noe som betyr at det kan være en forsinkelse før en nylig opprettet bruker blir gjenkjent som et medlem av gruppen.
    velg dynamisk distribusjon
  4. Under Navn skriver du inn Alle brukere . Velg Neste .
  5. Under Eier velger du e -postadressen din fra listen. Under Medlemmer velger du Alle mottakertyper .
    angi e -postadressen din og velg deretter alle mottakertyper
  6. Velg Neste.
  7. Under Gruppens e -postadresse angir du allusere (for eksempel allusers@coolexample.com ) før @, og velger deretter domenet ditt fra listen. Dette brukes som e -postadresse.
    skriv inn allusere og velg domenet ditt
  8. Velg Neste.
  9. Verifiser detaljene, og velg deretter Opprett gruppe . Du vil se en vellykket melding når gruppen er opprettet.

Trinn 4: Opprett en regel for å fange post

Opprett en regel slik at e -post sendt til feilstavet eller ikke -eksisterende e -postadresse går til catchall@ delt postboks.

1. Under E -postflyt velger du Regler .
    velg e -postflyt og deretter regler
  2. VelgPluss Ny , og velg deretter Opprett en ny regel . Et nytt vindu åpnes.
    velg ny og velg deretter opprett ny regel
  3. For Navn , skriv inn Fang-alt .
  4. Nederst i vinduet velger du Flere alternativer .
    velg flere alternativer
  5. Velg følgende:
    • Bruk denne regelen hvis : Velg avsender , og velg deretter er ekstern/intern . Under Velg avsenderplassering , velger du Utenfor organisasjonen , og deretter velger du OK .
    • Gjør følgende : Velg Omdiriger meldingen til , og velg deretter disse mottakerne . Velg den delte postboksen din (catchall@), og velg deretter OK .
    • Unntatt hvis : Velg legg til unntak , deretter er Mottakeren og velg deretter medlem av denne gruppen . Velg alluser (den dynamiske distribusjonslisten), og velg deretter OK .
    • velg alternativer
  6. Velg Lagre . Nå vil all e -post fra utenfor din organisasjon bli levert til denne innboksen hvis mottakeren ikke er medlem av distribusjonslisten for allusere. Du kan komme tilbake når som helst og endre disse innstillingene.

Trinn 5: Bestem hvordan du vil få tilgang til catch-all

Bruk ett av disse alternativene for å konfigurere tilgang til fang-all-e-posten (velg en fane for å se hvert alternativ og dets instruksjoner).

Lever e -post til en spesifikk bruker. Siden du ikke trenger å sjekke den delte innboksen separat, er dette mest som Workspace Email -opplevelsen.

1. Velg Mottakere og deretter Postbokser .
    velg mottakere og deretter postbokser
  2. Velg avmerkingsboksen ved siden av catchall@ delt innboks.
  3. Over listen over postbokser velger du Innstilling for postflyt og deretter Videresending av e -post.
    velg innstilling for poststrøm og deretter videresending av e -post
  4. Slå på Videresend alle e -poster sendt til denne postboksen .
    slå på videresend alle e -poster sendt til denne postboksen veksle
  5. Under Videresendingsadresse begynner du å skrive inn e-postadressen du vil motta alle innhentingsmeldinger. Velg e -postadressen du vil bruke etter at den vises i rullegardinmenyen.
    Merk: E-postadressen du videresender til, må være en del av den samme organisasjonen som catch-all.
  6. Velg Lagre.

Den spesifiserte e-postadressen vil nå motta all e-post fanget av catch-all.

Hvis du vil se fang-all-e-posten separat fra en brukers innboks, gir du brukere tillatelse til å få tilgang til den som en delt innboks.

1. Under Mottakere velger du Postbokser .
    velg mottakere og velg deretter postbokser
  2. Velg avmerkingsboksen ved siden av catchall@ delt innboks.
  3. Over postbokser -listen din velger du Postboksdelegering . Du må kanskje velgeikon med tre prikker menyen for å se Innboks -delegering .
  4. Under Les og administrer (Full tilgang) velger du Rediger .
    velg rediger under lese og administrere
  5. Velg + Legg til medlemmer .
    velg legg til medlemmer
  6. Velg avmerkingsboksen ved siden av brukeren (e) du ønsker å gi tilgang til den delte postboksen.
  7. Velg Lagre.

De spesifiserte brukerne kan nå få tilgang til fang-all som en delt postboks .