Velg alternativene mine for sluttskjerm for video

Når du legger til en video som hostes på YouTube eller Vimeo, kan du kontrollere hva kundene dine ser når videoen er ferdig, ved å justere innstillingene for kanalen eller automatisk avspilling.

Trenger du litt ekstra veiledning? Få ekspertråd for videoredigering fra en GoDaddy-veiledning.

YouTube

YouTube-videoer har ikke automatisk avspilling. Når videoen er ferdig, vises i stedet videoer fra den samme YouTube-kanalen. Hvis det er du som eier Youtube-kanalen, kan du velge hva kundene dine skal se ved å administrere listen over videoer på kanalen din.

Merk: Hvis du bruker en YouTube-video fra en kanal som ikke er din, vises det videoer fra denne kanalen etter at videoen er ferdig.

Vimeo

Vimeo har automatisk avspilling og mange andre sluttskjermalternativer tilgjengelig, fra å inkludere andre videoer, en handlingsoppfordring (CTA), et tilpasset bilde og mer. Eller du kan velge å ikke vise noe annet til brukeren når videoen er ferdig.
  1. I Vimeo-videoens innstillinger klikker du på Interaksjonsverktøy og deretter Etter video.
  2. Velg Tom fra Sluttskjerm-listen.