Legg til eller erstatt et bilde

Flotte bilder oppmuntrer besøkende til å utforske nettstedet ditt, og du har tilgang til et stort bibliotek av avgiftsfrie bilder, som du kan søke fram med hjelp av nøkkelord. Du kan i tillegg laste opp dine egne bilder formatert som .png- eller .jpeg-/.jpg-filer. Gif-er og animerte gif-filer vil ikke virke. Selv om filer kan være så store som 30 MB, laster mindre filer raskere inn på nettstedet ditt.

Merk: Hvis du vil legge til eller endre produktbilder i din Websites + Marketing-nettbutikk, kan du legge til eller redigere et produkt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Bla til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Hvis du vil legge til et nytt bilde, må du først legge til et avsnitt som bruker bilder, som for eksempel et Innhold-avsnitt, et Bilde-avsnitt, et Sitat-avsnitt osv. Det nye avsnittet ditt vil allerede begynne med arkivbilder basert på forretningskategorien til nettstedet ditt.
  5. Velg et eksisterende bilde for å erstatte det. Velg Endre bilde i ruten til høyre.
  6. Merk: Hvis du vil endre bildet i overskriften (det aller første avsnittet på hjemmesiden din), velger du overskriften og deretter Omslagsmedie.
    Velg overskrift, og så forsidebilde

7. Velg iblant nylige tillagte bilder, avgiftsfrie arkivbilder, kolleksjoner, bilder fra sosiale medier og mer. Når du har valgt bildet ditt, velg Sett inn.
    • Bruk Søk-boksen oppe i det høyre hjørnet for å finne arkivbilder. Dette finner bilder basert på nøkkelord i både dine egne opplastede bilder og tusenvis av arkivbilder.
    • Hvis du vil legge til dine egne bilder, drar og slipper du dem i området eller bruk Bla gjennom.
    • Rull ned for å se flere alternativer, som for eksempel bilder fra dine sosiale medier-kontoer eller mediebiblioteket ditt.
  8. Rediger bildet, hvis du vil. Husk å legge til en Bildebeskrivelse for å hjelpe til med tilgjengelighet og for å bli funnet i søkemotorer.
  9. Når du er ferdig med å redigere, velg Ferdig.
  10. Når du er ferdig, må du huske å publisere nettstedet ditt.