Nettstedbygger Hjelp

Velg arkivbilder

I tillegg til å legge til egne bilder på nettstedet, kan du også bruke en samling med medfølgende arkivbilder uten opphavsrettigheter. Hvilke arkivbilder du ser i første omgang, avhenger av hvilken kategori du har valgt for nettstedet, men du kan søke etter nøkkelord for å se flere alternativer.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk enhver del, bortsett fra Kontakt oss eller i bunntekstdelen.
    • Hvis du klikket i den første delen, klikker du på Forsidebilde i panelet Overskrift.
    • For andre deler som inneholder bilder, klikker du på bildet du ønsker å erstatte.
  4. Klikk Arkivbilder i panelet Rediger bilde.
    klikk arkivbilder
  5. Bla ned til bilderutenettet for å finne et bilde du liker, klikk på det og dermed blir det gamle bildet byttet ut automatisk. Du kan også angi et nøkkelord i feltet Søk arkivbilder for å se andre bilder, og klikke på et i rutenettet for å velge det.
    angi søkeord for å finne arkivbilder

Merk: Hvis det fremdeles finnes flere tilgjengelige arkivbilder for den valgte kategorien, kan du rulle gjennom rutenettet for å finne et bilde du vil bruke.

6. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  7. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).