Velg en forhåndsinnstilt profil

Med en forhåndsinnstilt profil kan du tilpasse domeneinnstillinger og bruke disse innstillingene på flere domener samtidig. Du kan spare tid med oppdateringer av kontaktinformasjon, alternativer for automatisk fornyelse samt navneservere.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra menyen Innstillinger velger du Administrere forhåndsinnstilte profiler
    administrer forhåndsinnstilte profiler
  3. Velg Opprett domeneprofil.
  4. Skriv inn et profilnavn og valgfri beskrivelse.
  5. Velg Importer-innstillingene:
    • Nei takk – ikke importer innstillinger
    • Domeneprofil – kopier innstillingene til en eksisterende, forhåndsinnstilt profil fra nedtrekksmenyen
  6. Klikk på et innstillinger-felt for å utvide alternativene.
  7. Velg Legg till innstillinger og tilpass alternativene:
    Alternativ Handling
    Innstillinger for automatisk fornyelse
    • Velg mellom eller Av
    Innstillinger for låsing
    • Velg mellom eller Av
    Innstillinger for kontaktinformasjon
    • Velg boksen for å bruke detaljene på alle kontakttyper
    • Skriv inn detaljene for hver kontakttype
    Innstillinger for navneservere / videresending
    • Bruk GoDaddy-navneserverne – bruk de standard navneserverinnstillingene som oppgis av GoDaddy
    • Bruk tilpassede navneservere – skriv inn tilpassede navneservere fra bedriften som er vert eller DND-behandler
    • Konfigurer videresending – skriv inn en URL-adresse for å videresende domenene dine
  8. Når du har tilpasset innstillingene dine, velger du Lagre.